• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: tyvole jako to je na hovno no, nejradsi bych dal oboje... ale sedmej zapas je sedmej zapas (esli ho budem hrat) .. sel bych na hokej a na druhej polocas fotbalu :)
    a jinak teda co ty listky ? ja bych je i eventualne koupil, hlavne nechci sedet nekde sam
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    FRANZIMOORE: ja teda jsem definitivne rozhodnut jit na hokej, jestli bude 7 zápas ..
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    FRANZIMOORE: a to nepujdes radeji na fotbal ? hrajem s duklou ..
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    kdy budou k dispozici listky na eventualni sedmej zapas ? respektive, budete-li nekdo kupovat, mohl bych poprosit taky o jeden ? ten 7. je prvni zapas playoff kterej bych konecne stihal...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Tak urcite!
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: no tak dneska vyhrajem, ne ?!
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    tohle bylo hodně povedený, celkově ten zápas byl skvělej, jen jsme měli vyhrát.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    já původně myslel, že je to Plzensky choreo, tak jsem si rikal... ty vole, to nechapu... a ted koukam v jakym jsem auditku a ze super teda...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Přesně tohle bylo perfektní choreo ještě v kombinaci s western hudbou a smály se i Plzeňačky co seděly pod náma...
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    HAVANA: tak vidíš !
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JAHODOVE_PYRE: nevidel :(
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    HAVANA: a viděl plachtu přes půl kotle ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    na me to pusobi tak trosku amatersky vzhledem k tomu ze to je ofiko material...to je cely :(
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    HAVANA: já bych ti spíš doporučil občas na nějakej zápas zajít, než pořád koketova s bílou vdovou. Někdy mám vážně divnej pocit, že se chceš dostat mezi nyxovou intelektuální elitu. Trochu reflexe ...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    HAVANA: To mi přijde děsně super :-) to velký chorého bylo perfektni a nedivím se, ze to přejali i takto
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    HAVANA: proc ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    no tohle mi pride trosku debilni :(

JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    DOWSON001: nevim jestli oba myslime stejnyho furcha. Ja teda smekam pred jeho letosnim progresem. Fakt mu verim a udivuje me zakroky. Ze mu nevysel jeden zapas ? posrala to totalni nedisciplonovanost a prijmuti hry Plzne, zase jsme dostali nalozeno u mantaku...
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    no vcera vylozene zavinil jeden gol, pak zase zazracne zachranil jinej... nebyl to dobrej vykon, ale ani to nebyl tragickej vykon .. takze to tak nehrot
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    .. spis jsem vzdy vydesenej kdyz na nej nekdo jede,prave po tech jeho minulych playoff.. Kdy vyrazel jenom na souperovo hole!
    Vem to cert.. Zitra to vyjde!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam