• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kopřiva odchází, potvrdil to i Růža...
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Jestli je to pravda,tak se nedivim.Pulku sezony sedet na lavicce,aby chytal nevyrovnanej Furch.
    Taky by me zajimalo jak dlouho bude "vyzravat" ...
    Chapu,ze letos nemel spatny statistiky,ale minuly sezony proste byly z jeho strany pruser.
    Je to velka vyrazecka,vyrazi to na vsechny strany...
    Ale bohuzel si taky myslim,ze pujde Kopr a Furch zustane zrejme jeste nekolik desitek let.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Kopr prej nechytal z části i proto, že odmítnul podepsat smlouvu, která mu byla předložena..
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DOWSON001: nechat todle golmansky duo... prijde mi to zcela v poradku, furch vyzrava a jde anhoru! spis se bojim, ze neudrzime kopra :-/
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Byla to perfektni sezona !!
    Vyhrany derby... bronz...
    Do pristi sezony jen pritahnout Klepise, Bednare a darovat Furcha...
    SHELL
    SHELL --- ---
    ALCAIM: ja to jen blbe napsal. rudej je dost, ale blbej snad jeste vic. zapasy jsem videl, ale ccasto jsem vypinal zvuk....
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    medaile je doma, před začátkem sezóny jsem čekal baráž. ve finále to asi budu více přát Zlínu, tým plnej odchovanců, žádný žoldáci.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    SHELL: Záruba je rudej, viděl jsi jejich zápasy proti Třinci? tam to bylo uplně jasný.
    SHELL
    SHELL --- ---
    ALCAIM: zaruba je vic blbej a nez rudej. neda se poslouchat. obzvlast kdyz se zamysli a snazi se byt vtipnej... ja se zaznam toho vcerejsiho zapasu bojim pustit. Jestli to komentoval tenhle kokutek robin, tak to asi ani nedoukoukam...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    já ještě dokážu pochopit neobjektivitu u bývalých hráčů, ale co předvádí ten zmrd Záruba je už moc. když se nedokáže udržet tak ať nás nekomentuje, nevyjadřuje se k nám.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Z expertů je největší šéf Martin Hosták, po něm asi David Pospíšil a potom Milan Antoš. Ze Zajíce a Richtera nemůžu, to jsou strašní tragédi: Zajíc nedá dohromady souvislou větu, Richter v každém přenosu opakuje ty svoje perverzní vtípky...
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    mě se z tech hokových "expertů" v čt nejvíc zamlouvá Milan Antoš, pak byl dobrej David Pospíšil
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    JAHODOVE_PYRE: jo, ale až na Zajíce. furt se opakuje, jedno klišé za druhým.. takovej chytřejší Richter (a jeho penzum práce..)..
    jediná extratřída je Hosták, ten trumfne i komentátory z profese..
    za Hostákem bych viděl Antoše a pak asi Kyselu, ale ten už se na to vy...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    Nemáme se za co stydět, říkali slávisté po vyřazení. A čekají na bronz - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/vladimir-ruzicka-a-petr-kadlec-po-vyrazeni-z-play-off-pcr-/hokej.aspx?c=A130403_221729_hokej_cig
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    docela fer mi prijde tahle dvojice
    Fotogalerie: Tomáš Jílek a Josef Zajíc
    http://www.lidovky.cz/Foto.aspx?r=ln-media&foto1=KHU4a03cf_ZAjAc_bmp.jpg
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: řešili jsme to už mnohokárt předtím, ale tahle dvojice je nejstrašnější.
    Záruba je zanícenej neslávista a richter je kunda, která nemá ani 5 pohromromadě.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: na tom zmrdečkovi Zárobovi je tak strašně znát jak nás nesnáší a nemá rád Růžu. každej má nějaký sympatie, ale on je placenej za nestranost.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    XAWYER: ten me sral celou dobu, nechápu že si ho tam záruba zve, vzdyt ho musi porad opravovat. Kryplove !
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: máš ryby :)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    O tomhle klukovi se taky uvažovalo, že by se mohl na rok vrátit. Tak bohužel...
    Jaskin Signs 3-Year Entry-Level Contract - St Louis Blues - News
    http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=663742
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam