• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    že vymění kopra za svobodu říkal růža už když se nedohodli na prodloužení smlouvy - svoboda je udajně výrazně levnější.)

ale kurva chce to ještě jednoho střelce k bedýnkovi
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    TEOCZE: zaručené info ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TEOCZE: Jirka Vašíček.....

Kempnýho i Kučnýho škoda.... O Kopřivovi nemluvě...
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    Pro zajímavost :-) Odchody: Kučný, Kuboš, Kempný, Kopřiva, Alinč. Příchody: Bednář, Adam Svoboda (ano, ten brankář) a dva obránci (oba z ELH, jeden navrátilec, víc neřeknu, ale nejedná se o žádný extra hvězdy :-) ).
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    DUMBO_STRANG: zapomnel jsem, diky za informaci
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    DUMBO_STRANG: aha Trinec oki, ale nas uz davno nejni...
    MAXXB: asi ma rad "zachranarske prace"

btw. Slipcenko chyta jeste nekde v dosahu nebo kdo nam bude delat back up?
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Jen takovej malej poznatek... Pospišil kam vleze tam se hraje baráž :)

Kometa, my a tedka Liberec :)))
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    LE_DECHU: Patří a hraje v Třinci.
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    Mam dotaz tohle je aktualni? Ja myslel ze patri Liberci...

Vladimír Roth (Slavia Praha)
    Hokejová reprezentace se sešla před přípravnými zápasy s Německem - SportovníNoviny.cz
    http://www.sportovninoviny.cz/zpravy/hokejova-reprezentace-se-sesla-pred-pripravnymi-zapasy-s-nemeckem/923859?utm_source=rss&utm_medium=feed
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Růžička: Kdyby mi před sezónou někdo tvrdil, že získáme bronz, smál bych se - Sport.cz
    http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/467842-ruzicka-kdyby-mi-pred-sezonou-nekdo-tvrdil-ze-ziskame-bronz-smal-bych-se.html#hp-artcl

řekl bych, že tento pán bude mít lepší info než kdokoli :-)
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    DOWSON001: znas lepsi variantu, golmana co by mel byt volnej? :-( a Koprovi konci smlouva nebo jak jiste vime ze odchazi?
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Kde vysel ten rozhovor? Vse fajn,az na Durcha...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dvacátá ve Slavii... Z toho běhá mráz po zádech
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    takže asi takhle:

Chystáte změny v kádru?
    Není moc důvodů ke změnám. Klukům, co na Slavii teď jsou, věřím. V brance příští rok jasně vsadím na Furcha, Kopřiva z klubu odchází. Jinak tým doplňujeme hlavně našimi odchovanci.

Je reálný opětovný Bednářův návrat ze Švýcarska?
    Už s ním o tom jednám. Z NHL čekám tlak, aby Hertl už šel do San Jose, ale má u nás ještě rok smlouvu a věřím, že bude rozumný. Myslel jsem i na možnost návratu Klepiše, jenže ten má prý chuť hrát ještě někde v cizině.

K vám trenérské nabídky z KHL už nepřicházejí?
    Lákají mě tam už dost dlouho, ale mně to teď nic neříká. Příští sezóna bude moje dvacátá ve Slavii a těším se na ni.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    XAWYER: jestli půjde, díru do světa neudělá. názor..
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    klepiš by měl jít do NHL
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Ja ho teda fakt nesnasim od uplnyho zacatku co tam je ,ale clovek nemusi byt zaujaty,aby nevidel,ze jako jednicka a opora to rozhodne neni(pochybuju,ze nekdy bude),ale jako dvojka proc ne...
    Pokud se ma hrat o titul,prijde Bednar,Klepis,tak to chce kvalitniho brankare a ne jen vyrazecku.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FANDOR80: já si taky myslím, že v těch uplně klíčovejch fázích on prostě nezachytá... ikdyž měl určitě super zápasy a už to bylo třeba v poměru 4/5. Ale pokud budem chtít hrát o titul.......
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    BIOBOID: Tak to je s námi amen. Neříkám, že Furch je slabota, ale budeme potřebovat lepší zadáky, pokud tam bude.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kopřiva odchází, potvrdil to i Růža...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam