• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    RUTHLESS: San Jose... Růža ho prý chce ještě tu sezonu udržet, uvidíme :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    kucny kempny je pro extraligu luxusni zbozi... bohuzel se nedivim, ze je nezaplatime. Ale je jich skoda. Spis si dovedu prestavit, ze St. louis (je to tak?) za hertla priplati slusnej balik a nejak ho zkusi vykoupit a ziskat uz letos. Alince mi lito neni, veril jsem v nej a bylo prd.
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Zaručené, ale samozřejmě se může stát ještě cokoliv. Upřímně si myslím, že za Kučnýho s Kempným by to chtělo lepší náhradu, ale ty dva obránci jsou prej levný a na to se teď asi kouká :-)
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    že vymění kopra za svobodu říkal růža už když se nedohodli na prodloužení smlouvy - svoboda je udajně výrazně levnější.)

ale kurva chce to ještě jednoho střelce k bedýnkovi
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    TEOCZE: zaručené info ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TEOCZE: Jirka Vašíček.....

Kempnýho i Kučnýho škoda.... O Kopřivovi nemluvě...
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    Pro zajímavost :-) Odchody: Kučný, Kuboš, Kempný, Kopřiva, Alinč. Příchody: Bednář, Adam Svoboda (ano, ten brankář) a dva obránci (oba z ELH, jeden navrátilec, víc neřeknu, ale nejedná se o žádný extra hvězdy :-) ).
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    DUMBO_STRANG: zapomnel jsem, diky za informaci
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    DUMBO_STRANG: aha Trinec oki, ale nas uz davno nejni...
    MAXXB: asi ma rad "zachranarske prace"

btw. Slipcenko chyta jeste nekde v dosahu nebo kdo nam bude delat back up?
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Jen takovej malej poznatek... Pospišil kam vleze tam se hraje baráž :)

Kometa, my a tedka Liberec :)))
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    LE_DECHU: Patří a hraje v Třinci.
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    Mam dotaz tohle je aktualni? Ja myslel ze patri Liberci...

Vladimír Roth (Slavia Praha)
    Hokejová reprezentace se sešla před přípravnými zápasy s Německem - SportovníNoviny.cz
    http://www.sportovninoviny.cz/zpravy/hokejova-reprezentace-se-sesla-pred-pripravnymi-zapasy-s-nemeckem/923859?utm_source=rss&utm_medium=feed
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Růžička: Kdyby mi před sezónou někdo tvrdil, že získáme bronz, smál bych se - Sport.cz
    http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/467842-ruzicka-kdyby-mi-pred-sezonou-nekdo-tvrdil-ze-ziskame-bronz-smal-bych-se.html#hp-artcl

řekl bych, že tento pán bude mít lepší info než kdokoli :-)
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    DOWSON001: znas lepsi variantu, golmana co by mel byt volnej? :-( a Koprovi konci smlouva nebo jak jiste vime ze odchazi?
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Kde vysel ten rozhovor? Vse fajn,az na Durcha...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dvacátá ve Slavii... Z toho běhá mráz po zádech
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    takže asi takhle:

Chystáte změny v kádru?
    Není moc důvodů ke změnám. Klukům, co na Slavii teď jsou, věřím. V brance příští rok jasně vsadím na Furcha, Kopřiva z klubu odchází. Jinak tým doplňujeme hlavně našimi odchovanci.

Je reálný opětovný Bednářův návrat ze Švýcarska?
    Už s ním o tom jednám. Z NHL čekám tlak, aby Hertl už šel do San Jose, ale má u nás ještě rok smlouvu a věřím, že bude rozumný. Myslel jsem i na možnost návratu Klepiše, jenže ten má prý chuť hrát ještě někde v cizině.

K vám trenérské nabídky z KHL už nepřicházejí?
    Lákají mě tam už dost dlouho, ale mně to teď nic neříká. Příští sezóna bude moje dvacátá ve Slavii a těším se na ni.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    XAWYER: jestli půjde, díru do světa neudělá. názor..
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    klepiš by měl jít do NHL
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Ja ho teda fakt nesnasim od uplnyho zacatku co tam je ,ale clovek nemusi byt zaujaty,aby nevidel,ze jako jednicka a opora to rozhodne neni(pochybuju,ze nekdy bude),ale jako dvojka proc ne...
    Pokud se ma hrat o titul,prijde Bednar,Klepis,tak to chce kvalitniho brankare a ne jen vyrazecku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam