• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: já jsem ze začátku obdivoval jeho přehled a jeho buly, ale pomalu všechny ostatní aspekty negativně zastínili ty dva pozitivni
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: měl i dobrý zápasy, třeba první domácí proti Plzni. jeho odchodu nelituju, ale svoje si letos odehrál.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    jsem šťastnej, že dědek Alinč jde pryč,v play-off absolutně nevěděl kde mu hlava stojí
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Skoda tech obrancu ... Alinc je tak na prvni ligu,to nevadi a Kopra velka skoda..
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    TEOCZE nekecá :)
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    klasická tunelovka neasi :)
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    BIOBOID: S nikým, ale svoje zdroje neprozradím :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TEOCZE: s kým z kabiny žiješ?
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    BIOBOID: Jinak Vašíček se bohužel jen tak nevrátí, s Růžou se prý rozešli celkem ve zlém, ale je to škoda :-/ Ke Slavii podle mě prostě patří...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    jestli přetáhnou Bednáře, tak už jen jeho plat bude znamenat navýšení rozpočtu o pár mega ročně.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: :))
    TEOCZE: buďto je pitomec a nebo ma doma sukubu
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: To vůbec netuším co jí vadí. Slyšela jsem jen, že se na tohle prý vymlouval. Že by zůstal, ale manželka nechce, aby tu hrál... Samozřejmě to může být jen jeho výmluva, to už si musí sáhnout do svědomí sám, víc nevím :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: asi se jí nelíbí, že Slavia většinou hraje v playoff minimálně semifinále, ale když hrál za Spartičku, jezdili poslední roky na dovolenou hned po čtvrtfinále...
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    BIOBOID: hmm spíš to skoro vypadá že bude nižší
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    TEOCZE: jak že manželka nechce aby hrál za slávii ? kluci v kabině na něj mají asi špatný vliv a on se pak doma vulgárně vyjadřuje ?
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    BIOBOID: Kempnýho chtějí v Brně, Kučnýho manželka prý nechce aby hrál za Slavii... :-/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Doufal jsem, že Kučnýho s Kempným Růža udrží... To je škoda...
    Z těch všech kroků vyplývá, že rozpočet o moc vyšší nebude.....
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    RUTHLESS: Podle mě by udělal dobře, kdyby ještě zůstal jednu sezonu, i kdyby jen půlku třeba... NHL je přeci jen něco jiného, než ELH, ale je mladej, on se s tím popere... jinak do St. Louis byl povolán Jaškin, možná proto se ti to spletlo :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TEOCZE: jj, ja vim ze ho cche udrzet, ze ma platnou smlouvu. ale nedivil bych se, kdyby to proste San jose :-) zaplatilo.
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    RUTHLESS: San Jose... Růža ho prý chce ještě tu sezonu udržet, uvidíme :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam