• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kurva, to mám hned lepší náladu...

"Přítelkyně na mě teď tak kouká... Ráda by zůstala ještě ve Švýcarsku, ale už je čas se vrátit, tělo si o to říká. Takže se vrací a potáhneme to ještě nějaký rok s Růžou ve Slavii."
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    HA !!
    Bednář: Vracím se do Slavie, i když na mě má Bern opci - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/bednar-vracim-se-do-slavie-i-kdyz-na-me-ma-bern-opci-fv1-/hokej.aspx?c=A130418_175657_hokej_cig
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Klepis pry do Ducks... by me zajimalo kam pujde Cervenka,pochybuju,ze ho v calgary nechaj,kdyz sedi na tribune.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Jaškin dnes první zápas v NHL
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SCB Eishockey AG - DER SCB IST SCHWEIZERMEISTER!
    http://www.scb.ch/index.php?section=news&cmd=details&newsid=778&teaserId=5

Bedýnka mistr Švýcarska. To jsem teda na jeho návrat zvědav... jestli vůbec bude...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    BIOBOID: bůh na zemi, co slovo to zákon!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | Trenér Růžička: Nikomu jsme letos nedali kůži jen tak zadarmo
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Trener-Ruzicka-Nikomu-jsme-letos-nedali-kuzi-jen-tak-zadarmo-6393

pššššššš, Bůh promlouvá...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    ALCAIM: já jsem ze začátku obdivoval jeho přehled a jeho buly, ale pomalu všechny ostatní aspekty negativně zastínili ty dva pozitivni
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    JAHODOVE_PYRE: měl i dobrý zápasy, třeba první domácí proti Plzni. jeho odchodu nelituju, ale svoje si letos odehrál.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    jsem šťastnej, že dědek Alinč jde pryč,v play-off absolutně nevěděl kde mu hlava stojí
    DOWSON001
    DOWSON001 --- ---
    Skoda tech obrancu ... Alinc je tak na prvni ligu,to nevadi a Kopra velka skoda..
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    TEOCZE nekecá :)
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    klasická tunelovka neasi :)
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    BIOBOID: S nikým, ale svoje zdroje neprozradím :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TEOCZE: s kým z kabiny žiješ?
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    BIOBOID: Jinak Vašíček se bohužel jen tak nevrátí, s Růžou se prý rozešli celkem ve zlém, ale je to škoda :-/ Ke Slavii podle mě prostě patří...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    jestli přetáhnou Bednáře, tak už jen jeho plat bude znamenat navýšení rozpočtu o pár mega ročně.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: :))
    TEOCZE: buďto je pitomec a nebo ma doma sukubu
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: To vůbec netuším co jí vadí. Slyšela jsem jen, že se na tohle prý vymlouval. Že by zůstal, ale manželka nechce, aby tu hrál... Samozřejmě to může být jen jeho výmluva, to už si musí sáhnout do svědomí sám, víc nevím :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam