• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Navic mam pocit, ze nam to rusky prostitutky chtely nechat, ale my jsme tak marny, ze to ani neslo...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vymletej antihokejista, kterej by to mel uklidnit, udela nicneresici. zbytecnej faul 6 minut pred koncem, aby ho o pul minutu pozdejc napodobila dalsi superhvezda, tentokrat 2+2, aby nebylo pochyb. bych blil!!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    já myslím, že je prostě konec...
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    Fanoušci hokejové Slavie se bojí krachu. Vedení napsali otevřený dopis | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/...fanousci-hokejove-slavie-se-boji-krachu-vedeni-napsali-otevreny-dopis.html
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Pikanterie: sparťané budou nejspíš „doma“ ve slávistickém Edenu - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/...traliga-sparta-bude-hrat-v-edenu-f0b-/hokej.aspx?c=A140228_145348_hokej_cig
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAMIL: taky bych to tak videl, ze ani evyle z horniho patra a ptal se tam :-)
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    KUBAN88: ten clovek to snad nemuze myslet vazne...nhelede na to, ze pokud to delal sam, tak mluvil tak maximalne s 10_20 lidma, z nichz pulka sedela u nej v skyboxu...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BIOBOID: ty vole to je dobrej kvotni vyber, jit ptat se na zapas kdy prijede Jarda... to je asi jako by ses ptal ve fronte na novej iphone jestli je lepsi apple nebo samsung a nasledne z toho vyvodil, ze to ma Samsung zabalit
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    rubl show
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pořádky dělám tam, kde je třeba, říká krizový manažer Richard Benýšek - Prostějovský deník
    http://prostejovsky.denik.cz/...-tam-kde-je-treba-rika-krizovy-manazer-richard-benysek-20130109.html

Je pravda, že jste si poněkud svérázným způsobem zjišťoval názory lidí na O2 arenu? Že jste se jich před vstupem sám ptal, co je do areny přivádí?

Je to tak. Přišlo mi to rozumné a nechtěl jsem zadávat nějaké sáhodlouhé průzkumy. Chtěl jsem to zjistit hned, a tak jsem si udělal jeden soukromý sám. Potřeboval jsem vědět, co návštěvníky do areny přivádí, a využil jsem „jágrmánie", když hráli jeho Rytíři Kladno poprvé u nás. Zeptal jsem se tak stovky lidí a odhadem deset a deset šlo za svým klubem a zbytek, což je 80 lidí, tedy 80 procent, šlo na show, pobavit se, vidět Jágra v akci bez ohledu na to, za koho hraje. I když jsem přesvědčený, že by v naší lize jinde než za Kladno nehrál. Takže se mi potvrdilo, co si dlouhodobě myslím: že musíme nabízet show, atraktivní zábavu. Pak lidé budou chodit.

--- jakoupak atraktivní zábavu Ríša teda připravuje?
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    vtipný jak se nám láďa z vrchu směje

ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    tuhle kurevsky smrdí, Benýšek keci o tom jak se klub musí obětovat v prospěch repre a druhý den vyplave že byl Růža dohodnutý se Slovanem...

asi není náhoda, že ho živí likvidace firem
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    ALCAIM: to bych byl hodně nasranej, kamkoli jinam, ale zrovna do slovanu? fuuu
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Růžička se kvůli reprezentaci vzdal KHL. Už byl domluvený se Slovanem! | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/.../ruzicka-se-kvuli-reprezentaci-vzdal-khl-uz-byl-domluveny-se-slovanem.html
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: A co myslis, ze uz asi 5 let planuju? :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DUMBO_STRANG: je to divný, když na tu KHL tak nadával.........

bylo by na čase se do tý Růžovy dcery pořádně "vnořit" a přijít s pořádným infem, ne? :-)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    BIOBOID: To se mi dle toho co slysim od kamaradky jeho dcery uplne nezda. Rikala, ze mu z KHL porad nekdo vola, nekteri manazeri i nekolikrat denne, nabizej neskutecny prachy, takze samozrejme v hlave mu to porad hloda, ale zatim stale odmital. Myslim, ze tady tomu sport trochu pridal a nebo to Ruza nejak neobratne vypustil.

Taky rikala, ze pro uspech v teto sezone delal Ruza uplne vsechno. Makal jak barevnej. Obycejne si treba pry zajede na jeden nebo dva dny s rodinou na hory behem sezony. Letos nic. Jen prace.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    takže kdyby nepřišla nabídka z repre, tak by Růža odešel do Slovanu... hm........
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    na tomhle něco prostě bude, převzato z DF:

Tak ještě jednou a vice zeširoka,pricemz si odpustíme veskere anymozity, afekty apod a snad se shodneme:

1. Pusobeni v O2A je pro klub, který se od doby nuceného vypadku Skansky (důvod je dostatecne znam), cim dal tim vetsi ekonomickou zatezi, nemluve o prizpusobovani hracich terminu - i to je jedna z pricin,ze letos - podruhe za poslední 3 sezony - pujdeme do P-out.
    2. Za poslední leta se struktura majitelu vícekrát menila, aniz by někdo z nich/akcionaru byl schopen prinest zasadni peníze.
    3. Ani VR, nerku-li kdokoliv jiny z vykonneho manazmentu (rekneme srdcaru), nikdy nemeli o ekonomických zákonech ani tuchy.
    4. V naší EL je nesmyslny počet ucastniku, tj. uz tak male sponzorske portfolio se rozmelnuje.
    5. Expanze KHL je cesta historicky odpovídající chovani této velke zeme, coz pro nezdanene peníze magnatu mistniho prumyslu (a nejen jich) je idealni spojeni.
    6. V hlavnim meste státu, který ma svou hokejovou tradici, hraje jeji predni klub s velkou fanouškovskou zakladnou spolu s umele vytvorenym zástupcem KHL pod strechou haly, která jim pada na hlavu, zatímco do jediného zarizeni, majiciho parametry svetoveho hokeje, chodi 3 tisice diváků.
    7. V nedavne době doslo po dlouhych peripetiich ke zmene majitele této haly, zrejme nejsilnějšího tuzemského ekonomického uskupení s sirokymi kontakty ve Velke zemi.
    8. I v tomto state jsou lide, kteri umeji pocitat.

Pokud se tedy shodneme na vyse uvedenych bodech, dojdeme k jedinému zaveru, který by mohl znit:
    Vstup nového majitele do HCS, resp.zmeny majitelske struktury ve stavajici akciove spolecnosti, byl cileny, předem dobře zkalkulovany proces rady subjektu, v nemz jednotliva jmena hraji pouze sekundarni roli.
    Pratele, klubismus konci tam, kde z vacku vypadne první gros.
    DEVIANCE
    DEVIANCE --- ---
    Celý je to divný. Růža přece nikdy nechtěl trénovat jen repre, to mi pro něj nesedí. Taky to, že tam jde jen na rok je takový "koncepční" pro repre tým. Moc tomu nerozumím, ale začínám mít trochu obavy o budoucnost Slavie :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam