• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    XAWYER: tak určitě koukali na to, aby se nezranili, hlavně Petr Ton to v kabině před třetí třetinou zdůrazňoval........ :-)
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    BIOBOID: spartě přeci o nic nešlo, mají jistotu prvního místa tak ta motivace tam lítat jak splašenej králik asi moc není ...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: mám pocit, že chtěli uchovat teoretickou šanci na QF, kde by nás sfoukli jak svíčku, zároveň nikam necestovali a vydělali plnýma arénama.
    Hráli bez kontaktu, bez nasazení, bez střel.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: máš pocit, že nám to chtěli nechat ?
    já měl pocit že zápas s takovým nasazením jsme letos ještě neodehráli. Smůlu v koncovce máme pořád, ale teď jsme měli návíc bojovnost a kurevskou dávku štěstí. Jinak ty dva fauly před koncem na pár facek, obvzláště ten na Tona. Klukovina.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BIOBOID: aha, koukal jsem na tabulku, ale nevidel kdo s kym hraje.. dik
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ENGUMAZ: je to o tři body a poslední dvě kola:
    SLA - KVA a Litvínov hraje ve Vítkovicích - když vyhrajeme oba tak:
    SLA - LIT a tady to bude kost na kost aká vítěz bere vše....
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BIOBOID: jak vis,ze Litvinov je nezvladne take..?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    no tak Litvínov neuvěřitelně selhal a když vyhrajeme oba zápasy (oba jsou hratelné), tak jsme tam...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Navic mam pocit, ze nam to rusky prostitutky chtely nechat, ale my jsme tak marny, ze to ani neslo...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vymletej antihokejista, kterej by to mel uklidnit, udela nicneresici. zbytecnej faul 6 minut pred koncem, aby ho o pul minutu pozdejc napodobila dalsi superhvezda, tentokrat 2+2, aby nebylo pochyb. bych blil!!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    já myslím, že je prostě konec...
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    Fanoušci hokejové Slavie se bojí krachu. Vedení napsali otevřený dopis | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/...fanousci-hokejove-slavie-se-boji-krachu-vedeni-napsali-otevreny-dopis.html
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Pikanterie: sparťané budou nejspíš „doma“ ve slávistickém Edenu - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/...traliga-sparta-bude-hrat-v-edenu-f0b-/hokej.aspx?c=A140228_145348_hokej_cig
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAMIL: taky bych to tak videl, ze ani evyle z horniho patra a ptal se tam :-)
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    KUBAN88: ten clovek to snad nemuze myslet vazne...nhelede na to, ze pokud to delal sam, tak mluvil tak maximalne s 10_20 lidma, z nichz pulka sedela u nej v skyboxu...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BIOBOID: ty vole to je dobrej kvotni vyber, jit ptat se na zapas kdy prijede Jarda... to je asi jako by ses ptal ve fronte na novej iphone jestli je lepsi apple nebo samsung a nasledne z toho vyvodil, ze to ma Samsung zabalit
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    rubl show
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pořádky dělám tam, kde je třeba, říká krizový manažer Richard Benýšek - Prostějovský deník
    http://prostejovsky.denik.cz/...-tam-kde-je-treba-rika-krizovy-manazer-richard-benysek-20130109.html

Je pravda, že jste si poněkud svérázným způsobem zjišťoval názory lidí na O2 arenu? Že jste se jich před vstupem sám ptal, co je do areny přivádí?

Je to tak. Přišlo mi to rozumné a nechtěl jsem zadávat nějaké sáhodlouhé průzkumy. Chtěl jsem to zjistit hned, a tak jsem si udělal jeden soukromý sám. Potřeboval jsem vědět, co návštěvníky do areny přivádí, a využil jsem „jágrmánie", když hráli jeho Rytíři Kladno poprvé u nás. Zeptal jsem se tak stovky lidí a odhadem deset a deset šlo za svým klubem a zbytek, což je 80 lidí, tedy 80 procent, šlo na show, pobavit se, vidět Jágra v akci bez ohledu na to, za koho hraje. I když jsem přesvědčený, že by v naší lize jinde než za Kladno nehrál. Takže se mi potvrdilo, co si dlouhodobě myslím: že musíme nabízet show, atraktivní zábavu. Pak lidé budou chodit.

--- jakoupak atraktivní zábavu Ríša teda připravuje?
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    vtipný jak se nám láďa z vrchu směje

ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    tuhle kurevsky smrdí, Benýšek keci o tom jak se klub musí obětovat v prospěch repre a druhý den vyplave že byl Růža dohodnutý se Slovanem...

asi není náhoda, že ho živí likvidace firem
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    ALCAIM: to bych byl hodně nasranej, kamkoli jinam, ale zrovna do slovanu? fuuu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam