• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    s kym to budem hrát tu baráž ?
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    FANDOR80: nakopne nás přímo do barážeFANDOR80:
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Dneska uf uf... Snad nás leden nakopne.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    Slavia má nového trenéra. Povede ji Gregor, posel z Dálného východu - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/dusan-gregor-trener-slavia-hokej-do8-/hokej.aspx?c=A141217_095718_hokej_lge
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Vypadá to, že hra skončila.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    v klidu, stabilizační sezona....
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    cekal jsem ze to bude letos pruser, ale tohle hranici s trapnosti.
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Hokejovou Slavii povedou prozatím Novák s Beránkem - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/...ovedou-prozatim-novak-s-berankem-fhu-/hokej.aspx?c=A141207_104036_hokej_ald
    Ulevilo se mi
    KYTT
    KYTT --- ---
    ALCAIM: Pan Výborný.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    FANDOR80: Výborný? ty dnes pijes?
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Tak vyrazili i Beránka, a to jsem si myslel, že by právě on byl pro nás ten pravý trenér. Prožil několik let ve Slavii a myslím si, že by v horizontu 5 let mohl postavit na odchovancích dobrý mančaft. Lubina byl jen vůl a kvůli volovi si pan Beránek zkazil jméno. Pan Říha není řešení. My potřebujeme trenéra co zná mládež a umí kombinovat stáří X mládí. Napadá mě i pan Výborný, ale to je Sparťan, že? .
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | Trenéři Lubina a Beránek byli odvoláni
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Treneri-Lubina-a-Beranek-byli-odvolani-7379

"Děkuji trenérům za odvedenou práci a za profesionální přístup, nicméně jsem se rozhodl, že je potřeba dát mužstvu nový impuls," uvedl Vladimír Pitter.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    neco se povida o lionu A pristi rocnik, tezko rict...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    XAWYER: Lion B
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    co asi bude s tou vysocanskou halou az Slavia sestoupí... ve skyboxech by mohla byt nějaká ubytovna pro Ukrajince třeba;)
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    nejde mi do hlavy co mají vlastníci klubu v plánu. hrát s jedním z nejhorších týmů v největší hale? bohužel se bojím nejhoršího, to že Růža zdrhl hodně o všem napovídá.
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    SPOOK: Vyhozený prachy. Myslím si že by Beránek stačil.
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    vono je celkem jedno, kdo to bude trénovat.. stímhle kádrem je to na první ligu ložený bohužel
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Lék jsou peníze.
    Pokud hraje Tomica první lajnu a chodí na přesilovky, tak to znamená, že máme kádr na střed první ligy.

Pitter měl nabídku od jedné finanční skupiny, že by se toho rádi účastnili. Slíbil, že se ozve, až se to vyřeší s Benýškem.
    Neozval se.
    Jelikož se ani rozhodně nehnulo nic pozitivním směrem (co se rozpočtu na A týmu týče), předpokládám, že tam Benýšek pořád je, akorát mimo světla reflektorů.

Nevím, co si o tom myslet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam