• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Růžička: Odmítám, že bych se obohatil. Natáčel ho šéf stavební firmy | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/...298/ruzicka-odmitam-ze-bych-se-obohatil-natacel-ho-sef-stavebni-firmy.html
    SKS1892
    SKS1892 --- ---
    HAVANA: nevim no, to video usvědčuje z korupčního jednání spíš toho autora než Růžu. Hlavně je vtipný že kdyby synek hrál, tak je to fotříkovi úplně u zadku jestli někoho uplácel nebo ne, pokrytec jak vyšitej
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Spíš bych byl radši, kdyby se vyjádřil k tomu, kde vezme prachy na příští sezonu, kdyby se náhodou Slavia udržela v extralize a jestli je Slavia už dostatečně stabilizovaná.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    hmm

HC Slavia Praha | Reakce klubu na video natočené skrytou kamerou
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Reakce-klubu-na-video-natocene-skrytou-kamerou-7721
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    DEVIANCE: U busu nám Bena říkal, že mu řekl, že je čurák.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    DEVIANCE: kecy, nebo tak něco ... gestikuloval po golu smerem k rozhodcim
    DEVIANCE
    DEVIANCE --- ---
    Za co dostal Bedynka tu osobku?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JOHY: Jinej duvod toho videa tam nevidim - potvrzeni, ze ty penize vzal...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    MABLUNG: čirý bláznovství chtít po někom takovej dres
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    MABLUNG: mám doma jeden z prvního titulu, ale zbavit se ho nechci.
    JOHY
    JOHY --- ---
    Co dokazuje, že to byl sponzorskej dar bez dokladu?
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    Neválí se doma někomu nějaké staré HC Slavia dresy? Z doby před změnou znaku na lví hlavu. Kdyby jo a už byste je nechtěli, tak já bych je uvítal.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    to video dokazuje debilitu toho otce, dal pul mega na šatny a čekal že tím udělá z kluka hvězdu???
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    KAMIL: otázka jak to lze chápat - buďto donor pro klub a kluku poper se, nebo něco za něco, asi nebyly pořešený mantinely dealu ;)
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    KUTAS: tj., ale jinak se mi libi, jak s nim Ruza vybehl....je to furt lepsi forma protekce, ktere je v hokeji jinak spousty....na druhou stranu ani neni mozny se divit tomu fotrovi, tj. kdyz nekdo vezme prachy, tak ocekavam, ze se na mne nevysere....
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    HAVANA: účelem toho videa je zjevně potvrzení, že Růža nějaké peníze vzal = tím pádem na ně asi není doklad.
    Takže to reálně potvrzuje něco jako černý fond apod.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja to teda pochopil ze to byl sponzorskej dar na kabiny a tatinek cekal ze synek bude hrat
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    HAVANA: možná sponzorskej dar bez dokladu... ale jinak jsem to tam taky úplně nezachytil aneb Růža si dává pozor co říká.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    mozna mi neco unika, ale v cem je problem?
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    BIOBOID: Jde za penězi. U nás došly. Kámoš co v branži trochu chodí (dodává do klubů výzbroje) mi neustále tvrdí, že je to právě Růža kdo nás dostal na mizinu. Moc se mi tomu nechce věřit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam