• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    VanZant udělala můj significant move a vyhrála ačkoliv nicmoc výkon celkově ... že to dali Millerivi a ne Joe tak to mě docela nasralo
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak je to ofiko ...
    Bellator announces signing of UFC vet Rory MacDonald | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/...oadcast?utm_source=fb-rorytobellator&utm_medium=social&utm_campaign=facebook
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    taky az rano, dnes to nedam :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    a už jedeme prelims... Kua jak já se netěším/těším na mail event :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: Nevin proč ale v cz to vysílají ještě se zpožděním
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: *2,5 h
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: znám :) moc dobře :)... v 7 večer :) tj za pul h ... main card je 20:00 edt
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MUTOID: to je luxus, vstát v neděli v 7 a hned kukat na live UFC :-)

Já se kouknu až vstanu, tak v 10, to je taky pohoda, ale zas nesmím koukat na twitter a web, abych nevěděl kdo vyhrál :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: hmm kecám .. dík :D ...teď koukám tj eastern takže v 7 :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MUTOID: no, tady to začíná ve 2:00
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: já koukal posledně na 202 v cz od 4 ráno a teď když jsem zase v US tak jsem v centrálním pásmu a tudíž znova budu vstávat tentokráte na 3 ráno :) nebo možná nepůjdu ani spát :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    klíží se mi oči, takže si zítřejší ranní - Fight Night Maia : Condit si nahraju z N@VA Sport 2 .... UPC pixla se hodí :o)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    UFC president: Ronda Rousey's return fight will top McGregor-Diaz pay-per-view numbers

UFC president: Ronda Rousey’s return fight will top McGregor-Diaz pay-per-view numbers | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/...ident-ronda-rouseys-return-fight-will-top-mcgregor-diaz-pay-per-view-numbers
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Carlos Condit: The Diaz Brothers Are Like Zombies
    http://www.lowkickmma.com/UFC/carlos-condit-nick-diaz-conor-mcgregor-ufc-mma/

“Nate and Nick are like zombies. They just come forward, and you just have to make space. Where they really excel is in that close range boxing. It was kind of a bummer to see Conor gas that quickly, but on the other hand you’ve got to do what you can to win. Other people who have fought Nate have done a similar thing. Look at Josh Thompson, he wasn’t gassed when he was doing it, but he made space and got back to the centre of the cage. You don’t want to be caught against the cage with those guys, you just don’t. A lot of criticism could be made from the outside but when you’re in there you gotta do what the f*ck you gotta do to win.”
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Cung Le o odborech, především teda o tom, že se teď přetahujou dvě organizace, který by chtěly fightery zastupovat.

Morning Report: Cung Le says it's 'wrong' Dana White made more money than all UFC fighters combined - MMA Fighting
    http://www.mmafighting.com/...2655042/morning-report-cung-le-dana-white-made-more-money-than-all-the

Co ale nechápu je tohle. " You can't have promoters take advantage of fighters. That's just wrong. The UFC sold for $4 billion - 4.2 sorry - and Dana White's made more than all the fighters in UFC history combined. That's just wrong. Good for him but it's not right."

Já pořád nechápu ty argumenty, že by fighteři měli něco mít z prodeje společnosti. Když pominu, že nejsou zaměstnanci (IMO největší bolest toho vztahu), tak i kdyby - copak někdo dostává automaticky procenta z toho, když jeho zaměstnavatel firmu prodá někomu jinýmu? Nebo mi něco uniká?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LUCIEN: :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Nicméně Larkin se už párkrát vyjádřil, že chce zůstat v UFC. A demolice Magnyho a skok v žebříčcích ukázaly, že by si ho měli aspoň na tři fighty udržet. Jo, u Donalda to bylo skoro jasný.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Zajímavé (a nezvyklé) je, že na stejném turnaji vypršela smlouva Cerronemu, Larkinovi i Magnymu - borci poslední dobou zjevně stále častěji skutečně chtějí vyzkoušet svou hodnotu na volném trhu, jestli nepřijde lepší nabídka (dřív se to vůbec nedělalo).

Nejpravděpodobnější přestup ke konkurenci má Larkin (ale pořád bych to viděl pod padesát procent), u Cerroneho bylo prakticky jisté, že obratem s UFC prodlouží, ten tam má hodně dobrý podmínky.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Donald!

Donald Cerrone signs eight-fight contract extension with UFC - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/...53464/ufc-donald-cerrone-signs-eight-fight-contract-extension-mma-news
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam