• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MUTOID: Jojo, je to na dobrý cestě. V tuhle chvíli už je to jenom čistě o penězích kvůli Reeboku, ale to už snad dopadne - UFC se holt bude muset maličko plácnout přes kapsu, ale to se jim rozhodně vyplatí...

Za mě tedy škoda. V kleci GSP pochopitelně uvidím rád, ale ještě radši jsem, pokud se borci nevrací z ukončených kariér...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LUCIEN: bylo jasný už když začal dělat testy... je taky jasný, že chce poradnej balík od ufc, vydělává teď mrtě a ufc smlouva s Reebok je pro fajtery totální bullshit ( pokud nejsi champ ),90% jich na tom tratilo
    je to ufc jestli mu ty prachy dají a počítám že určitě protože jeho zápasy byly a budou ppv tarhaky ( samoze ne jako u ustrelenejch irskejch kecek ale stejně v top )
    těším se :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak v listopadu bude RDA x Ferguson!
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: Taky bych dal Diaze. Oba meli delsi pauzu... Maji historii...

Maia by mel pockat na title shot
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Jako, s Nickem, to by zas trhalo rekordy v $
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Georges St-Pierre offers to fight Woodley, Maia, or Diaz at UFC 206 in Toronto

wow
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: Rekl bych, ze to MUSI stihnout.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Wow. Takže je to jen otázka času, kdy se dohodnou, nicméně bych se nebál říct, že GSP je zpět. Dana by byl sám proti sobě, když to GSP chce, aby se nedohodli... Jsem zvědavej jestli stihnou UFC 206 v Torontu.

Ke spuštění budete potřebovat VPNku...
    Here's what GSP has to say about Dana White's comments - 'UFC Tonight'
    https://www.youtube.com/watch?v=kz3Fa_Hsp68
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Nebyl, i ten citát byl v kontextu, že o něj nemají zájem, protože dělá "jinej" wrestling.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LEON_KOWALSKI: Tak Lesnar měl především základ jako amatérský zápasník, což CM Punk nemá.

Jinak jim zkušenosti z profi-wrestlingu prospějou možná akorát ve fyzičce a v tom, v tom že jsou zvyklý dřít a jsou přiměřeně zvyklý na bolest. Negativem je rozhodně to, že jsou z toho fyzicky pěkně zhuntovaný.

ULRIK: Barnett se dlouhodobě pohybuje především na japonském okruhu, mám za to, že ve WWE ani nikdy nebyl.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CM Punk Open Workout Sparring & Grappling for Mickey Gall at UFC 203
    https://www.youtube.com/watch?v=eEtCxnEOjdM
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: Upřímně....to bych chtěl vidět!:)))

Ale bude to zajímavý. Barnett se snaží pro wrestling propagovat jako sport a nedá na něj dopustit, ale zároveň už mu asi WWE moc nešmakuje ""Working is working, and there's a lot of great guys in WWE that I'd love to put on a match with. The thing is, wherever I go, I'm a wrestler. I'm not an entertainer or superstar or whatever. I'm a wrestler first, and I won't concede on that."

Každopádně co jsem Punka někde četl, nežije v iluzích a víceméně říká, že bude chtít grindovat a oddřít to klidně ošklivým způsobem. Což je lepší, než básnit o tom, jak ho na distanc zmasí :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LEON_KOWALSKI: Fyzičku si moc neodnes (se mi zdá), ale tu výdrž bych u něj právě čekal. Přecijenom v tom divadle po sobě běhaj docela dlouho a musej vymejšlet kdovíjaký píčoviny. A pak asi tu pevnou vůli dřít.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LUCIEN: mě by spíš zajímalo, jestli mu to WWE může dát vůbec nějaký jiný základ než fyzičku? Lesnar třeba dobře zápasil a hodně vydržel (ale to mohl mít z amerického fotbalu) ..... Pamatuji na ten jeho zápas, jako ho (Lesnara) Shane Carwin na UFC 116 celé první kolo bil jak psa, čekal jsem že to rozhodčí odpíská) a Brock pak ve druhým kole vstal z mrtvých a Shanovi nasadil arm-triangle a bylo vymalováno.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LEON_KOWALSKI: přesně :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LUCIEN: Přecijenom WWE je hra a i z toho si můžeš odnést hondě špatného. ..... myslíš jako třeba že vyleze na klec a bude skákat na protivníka? Nebo že vyběhne z klece, vezme Joe Roganovi židli a flákne s ní oponenta po šišce? ;-) :-D
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LEON_KOWALSKI: Tak už ti odpověděl Ulrik :) Jako pokud půjde na decision, tak to bude malá výhra. Prostě jak Balboa .) Spíš to ale viděl na submission ve 2. nebo 3. kole.

Ale poznamenal jednu zajímavou věc - tím, že nemá na čem stavět, si nenese žádný špatný návyky a celé to staví od základů s trenérem. Takže by to mohlo v něčem být ku prospěchu. Otázka je, nakolik je to pravda. Přecijenom WWE je hra a i z toho si můžeš odnést hondě špatného.

A navíc, na něj se vlastně nedá připravit. Nikdo ho nezná. Zatímco on oponenta už delší dobu zná a trénink tomu upravil. Takže taky nějaký plusy.

Ovšem, prošel si 2 ošklivýma zraněníma, to se na něm taky dost podepsalo...

No, bude to zábava. Je to dobře připravený, vymyšlený, bude to možná i lámat nějaký rekordy ve sledovanosti bych si tipnul.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    ULRIK: pointa zustava ze to "kazdy" chce videt jak to dopadne ... pribeh prodava .)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: IMO jen wrestling, ale jel to od těch low levelů, takže aspoň drobet namakáno má. Nicméně myslím, že mu zlomí vaz právě (ne)zkušenosti a ne věk.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Hele, po tom WTF oznámení se mi radikálně změnil postoj, asi jako u LUCIEN: . Je mi sympatickej, navíc mám tendenci fandit underdogovi (a Gall mě drobet sere). Sice se taky bojím, že dostane, ale zas to není vysloveně debut "vezmeme Tondu z hospody a uděláme z něj fightera", atletickej základ měl.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LUCIEN: snažím se na webu najít jestli má nějaký sportovní pozadí, jiný než wrestling, třeba zápas, nebo tak něco, ale od mala asi dělá jenom ten wrestling
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam