• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Takpri znelce brutalne s naskokem nejvetsi ovace Mauler, fandi mu i Nemci. kam ae hrabe Nick Hein :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Sobotta pěkně dominoval, škoda že se mu nepovedlo to ukončit v tom 1. kole
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Zatim fakt skvely publikum, obcas pres fandeni neni vubec slyset.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    jinak jak jsem tu psal.. ten novej TUF je super
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: podobný jak v Berlíně ale tam byli místo svedu mraky Poláků :)ULRIK:
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jinak mezi lidma je nejvic Svedu, vetsina na triku Maulera nebo vlajku a pak asi Albanci co jdou drzet palce Latifimu :-) Zbytek neidentifikovatelnej :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: no pecka :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mne se povedl zazrak... myslel jsem jak daleko nebudu a jsem asi 10 metru od klece, ani nepotrebuju kostku nad arenou!
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    jj budu mít príma odpadne :D ve 14 k tomu s pivkem sedám :D akorát koukám že to nepůjde na Fox ale jen na fajt pasu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Day-by-day zkazky lepší moc neřešit, to je pořád něco. Za podstatný ale považuju právě to info, kde GSP říká, že už je vlastně všechno kolem pořešený a je to čistě o tom, jestli mu UFC vykompezuje ten posranej Reebok :)

LEON_KOWALSKI: Hehe. Myslím, že ne. I kdyby byl zápasovej čas čistejch deset minut dohromady, tak ten přenos zvládnou natáhnout na dvě hodiny :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Super dneska ve 21:00 na N@VA Sport a jestli to zas bude všechno ukončený v 1 max 2 kole, tak je ve 22:00 pořezáno :-D
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL: No GSP ted tvrdi, ze neco je spatne, ze mu UFC nebere telefon
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MUTOID: Jojo, je to na dobrý cestě. V tuhle chvíli už je to jenom čistě o penězích kvůli Reeboku, ale to už snad dopadne - UFC se holt bude muset maličko plácnout přes kapsu, ale to se jim rozhodně vyplatí...

Za mě tedy škoda. V kleci GSP pochopitelně uvidím rád, ale ještě radši jsem, pokud se borci nevrací z ukončených kariér...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DETAYL: a někdy min kvalitní fajteri ukážou zajímavější fajt než top ;)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DETAYL: jo tak Punk táhne story a Gall není nějakým extra levelu aby to byl sandbaging ... bude zajímavé fajt minimálně
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Uz mu jebe....

Koukam v buse na weight-in a privezli i Bruce Buffera! Juuuu :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Bez komentare

UFC's Tim Kennedy, killer of women and children, has a message of encouragement: 'Stop being a p---y' - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...70446/ufc-tim-kennedy-killer-women-children-has-message-encouragement-mma
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Jj, enjoy, napis pak podrobnej referat :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Kdyby se nekdo o vikendu nudil.

Active for life
    http://www.activeforlife.cz/

"Festival sportu"
    V Praze u Hostivařské přehrady od 2. do 4.9. a od 9. do 11.9.2016. Pod vedením profesionálních instruktorů si tu budete moci vyzkoušet nepřeberné množství sportovních aktivit – od aerobicu přes biatlon či hokejbal, až po zumbu. Na místě bude probíhat řada workshopů, čekají vás i soutěže, závody a turnaje o hodnotné ceny.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Dík :) Už se nemůžu dočkat, ještě musím zjistit, v kolik začínají preliminaries :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam