• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Faber / Rivera teda dost nuda... až na to že ho Fejbr kopnul pěkně do koulí a ještě mu fackou vyprstil oko .. tak vůbec nic ... Rivera to slušně ustál, dobrej
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Faber se teda dobře trápí
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    už se těším, nahrávání N@VA Sport 2 4:00 nastaveno :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Breaking: Robbie Lawler pulls out of UFC 205 bout with Donald Cerrone in New York City
    MASTA
    MASTA --- ---
    MUTOID: Mě to právě vcelku překvapilo na tiskovce, když jsem ho viděl vedle Reema a byl stejně velkej jak on... bude sranda..
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: má přes 190 cm a dlouhý ruce jak orangutan!!!! to ta kurva televize mate!! :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Rashad Evans x Tim Kennedy na 205. Evansuv debut v middleweight.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Nejlepší je, jak v posledním embedded komentuje, jak je Stipe velkej....mě to taky napadlo, že Stipe vypadá tak nějak....normálně mezi HW...a pak vedle něj Punk jako zmenšenej človíček :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Já tam tedy žádný dramatický rozdíl nevidím. O něco víc svaloviny má, ale především teď musel poprvý v životě shazovat váhu, takže je vyrýsovanější a bez cejchy. Počkej tak za dva tejdny :).
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LUCIEN: jako jo no, to poskakovani při sparingu nebo u pytle a ještě k tomu bjj je jiná páka na pálení tuku než tahání železa ( i když to tahá pořád, na wrestling ale nicmoc jinyho zapotřebí není :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jako, zamakal na sobe, chlapec, zamakal!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Čím asi Browne tak nasral Werduma? nepamatuju, že by někdy někomu sliboval to klasický "roztřískám ti ksicht"...mám pocit, že ho nějak vytočila ta část tiskovky "I will piss into his cheerios"...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    čím dál víc fandím CM Punkovi :) a nějak tak se naklanim k Reemovi :) ... uvidíme ale jak to dopadne no :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Where's my wind machine?

LOL :)

Je to sympatak, fakt. Navic je videt, ze hodne zamakal na fyzicce - nejak na nem nevidim moc tuku co predtim mel. Cim dal tim vic mu fandim. A Gall si me teda nicim neziskal.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DETAYL: myslíš jako "majesty" forma .. no nevím jestli to tak myslel ale jestli jo tak dobrý :D mě to přišlo jako mi všichni ale je pravda že tam přímo u něj nikdo moooc není :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Hele možná jo :))

A Ray Borg je out :(
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Nerekl 'we know who you are'? Kde prave to WE je nejvtipnejsi :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    UFC 205 Is Beginning to Take Shape | FIGHTLAND
    http://fightland.vice.com/blog/ufc-205-is-beginning-to-take-shape?utm_source=fightlandfbus

Conor x Eddie ?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Jako scéna s Reemem byla skvělá :)))

Jéééé, Overeeeeeem. "Ahoj, já jsem Mickey"
    "Já vím, kdo jsi" :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Evidentne gameplan je rict, ze neni CM Punk, ale Jake Gyllenhaal. Gall ma starstruck tendenci, viz. jeho pohled na Reema. Tak by to mohlo fungovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam