• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    :-D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ty vole...chci vlezt na Woodleyho Twitter a mam blok!!!:) Protoze jsem napsal, ze oznacovat Thompsona za Wonderwoman je dost nedospely :) Muj prvni MMA celebrity blok :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    VESNACH: to není špatný, title shot vyhraje, protože Amandu Nunes porazí, a pak zas dostane na budku od Cyborg a Cyborg bude mít pás :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIG NEWS! Dana: ‘Ronda will fight for title, then she wants Cyborg fight’ – ENT Imports
    http://entimports.com/2016/09/big-news-dana-ronda-will-fight-for-title-then-she-wants-cyborg-fight/
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    aha, tak ne....zda se, ze UFC chce Khabiba a Eddie moneyfight.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Alvarez už vyvolává McGregora....ten zas odpovídá "beg me"

....to do 205 stihnou :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Edmond Tarverdyan believes he can beat Jose Aldo

Ronda Rousey's striking coach Edmond Tarverdyan talks Sarah Kaufman fight & much more
    https://www.youtube.com/watch?v=W2W3J5X-ftU&feature=youtu.be&t=731
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CAIDEL: varianta b) před zápasem nic a po zápase se skoro porveme se soupeřovým trenérem (Werdum : Tarverdyan) ;-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Mně to přijde celkem přirozený...někdo se tak motivuje, jinej reaguje na trash talk, ale ten samotnej moment konce většinou mívá smiřující účinky. Půlka z noch v tom stejně za půl hodiny po tiskovce pokračuje, když ta euforie opadne :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Za to si ale UFC může do jisté míry samo. Je to poněkud přirozený a logický vývoj. Ještě třeba tři roky zpátky to fungovalo tak, že jako borec středního kalibru jsi bral třeba nějakých 70 tisíc... a šampion něco přes sto. Navýšení, ale nic masakrózního.

Teď se ale nůžky strašlivým způsobem otevřely: borec středního kalibru pořád bere třeba 80, špička a šampioni ale už dosáhnout třeba i na čtvrtmilion, půlmilion (nebo Overeem 800 tisíc). A pár vyvolených (McG, Lesnar) najednou za fight dostanou třeba ty dvě tři mega.

Takže je jasné, že když někdo vidí šanci dostat se k takovýmu jackpotu, tak se bude sakra snažit. Diaz za zápas s McGregorem vydělal zhruba stejně, jako za celou svojí desetiletou kariéru v UFC (a to má bonus po každém druhém fightu), což je docela bizarní.

Dostat za fight dvě tři mega už je něco, co tě může dokonale zabezpečit, tak je jasný, že se teď všichni můžou přetrhnout. Protože ten benefit je obrovskej a dřív prostě takové příležitosti nebyly: Teď ale můžeš vydělat za dobré konstelace třeba desetinásobek toho, co za předchozí fight.

Zrovna minulý týden to trochu posmutněle hlásil Demetrious Johnson: Hele, já vládnu svojí divizi už čtyři roky. A prostě nemám vyděláno dost peněz na to, abych mohl ukončit kariéru. Ale představte si, že máte někoho kdo vyhrál čtyři superbowly za sebou - myslíte že bude mít dost na odchod do důchodu? A taky chce nějakej pořádnej moneyfight, protože bojování za 150 tisíc (třeba) je sice super, oproti bojování za 15, ale směrem nahoru se dá skočit ještě daleko výš.

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Mě zas přijde otravný, když borci rozjížděj hroznou nenávist a po zápase jsou největší kámoši a hlásej "to byla jen šou."

Daleko větší smysl by mi dávalo v hejtu pokračovat i po fightu, nebo žádnej hejt předem nedělat, takhle se mi špatně poznává, kdo dělá šou a kdo soupeře fakt autenticky nerad, protože mu rozšlapal kyblíček :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Dobre on! UFC Fight Night 100 Mauler vs Nog.

Jsem rad, ze to neuspechava a vraci se do formy pomalu a ne hned proti top.

Samozřejmě se bojim legendární Old Man's Power.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: WTF???:))) Ale uz chapu, jak rikal Weidmanovi, ze on nema rodinu a starosti s tim spojeny ho netrapi...:-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:

Luke Rockhold Millionaire Matchmaker "swallow or spit"
    https://www.youtube.com/watch?v=BA0DikFdIWE
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Hlavne se mi libi, jak neresi, aby se stali money fightem, ale radsi se pridaj k jinejm...

A tech ani tolik neni. Hadam, ze kazdej z tehle zavidi Nateovi, ze vyhral double jackpot, ale do navratu GSP se muzou jen modlit za...nevim kdo by mohl bejt draw ve stylu Punka nebo Lesnara.

Takovej Cowboy si ty prachy proste vybojuje, sice je hned propali a zaremca, ze uz je zas nema, ale za tri mesice zas bojuje. Rockhold je kreten, kterej podcenil Bispinga, poslal se z role neporazitelnyho poloboha do sfery namyslenej blb, kteryho sundal Bisping v prvim kole a ted chce co? Jestli modeling vydelava o tolik vic, budiz mu prano. Pozici nepostradatelneho uz ztratil...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: a money fight. Najednou chcou vsichni money fights. Ne ze si nezaslouzi vice penez, ale je to trochu srandovni. Stejne tak Cockhold na Snapchatu …
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jeee, ten Johnson je curak...Nesnasim tyhle tyjatry, kdyz uz je souper odpiskanej jako KO. McGregor, Diaz, i ten Cruz a jeho AlfaFail bros vsichni tihle trashtalkeri sice delaj bugr pred, ale pak se chovaj s respektem.

A pak jsou tu kundy jako Johnson, kterej se vysmiva a pak vola po title shotu...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Myslim, ze jim to tam bude jedno. Vsichni uz budou nadrani.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LOL :-D

Bethe Correia Challenges Miesha Tate To Backyard Street Brawl – ENT Imports
    http://entimports.com/2016/09/bethe-correia-challenges-miesha-tate-to-backyard-street-brawl/
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: To už bych zaťal pořádnou sekeru do rozpočtu :) Ale bude to super, i když teda nevím, jak chtějí dobývat trh ve tři v noci, no...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam