• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    tyjo on Eddie si NESJEDNAL novy kontrakt na Conora…
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Sakra, tiskovka...tak zejtra. Jinak rozkoukal jsem novej TUF a fakt dobry. Je videt, ze ta kvalita je vysoko oproti normal talentum co tam obvykle jsou.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    tiskovka

UFC 205 Press Conference
    https://www.youtube.com/watch?v=IpKHW6K7EVY
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tyjo, uplne mi uniklo, ze BJ Penn se vazne vraci...
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DETAYL: Ovsem Nate s paskem by byl zabavnej :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    "No, he will vacate 145 to avoid the weight cut and his first title defence will be... Nate Diaz for the trilogy. Mark my word."

tomuhle bych veril
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    To make things somewhat "right" with Khabib Nurmagomedov, White hinted that "The Eagle" could collide with No. 6-ranked Michael Johnson on the already-loaded pay-per-view (PPV) card.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID:

Dana White: Conor McGregor will get chance to make history, but forfeit one belt if victorious at UFC 205 - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...-conor-mcgregor-forfeit-belt-victorious-eddie-alvarez-lightweight-ufc-205
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID: Tak imo pujde zpet do 145 (aspon na jeden fight). Jinak Dana rekl, ze Conor resi neco osobniho co snad brzo oznami, tak jsem zvedav co. Jestli vlastni UFC gym nebo co to bude.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: A když prohraje?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Chris Weidman vs. Yoel Romero announced for UFC 205
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak Dana rika, ze Conor hned po 205 jeden titul prenecha (pokud teda vyhraje).
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Úplně jisté to pravda není. Zveřejněné to bylo, ale v seznamu fightů to z nějakého důvodu momentálně nefiguruje.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Aha, já nějak žil v tom, že se jim Weidman přesunul někam jinam...tím lépe!

Každopádně to začíná vypadat jako lepší 200 :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DETAYL:
    Joanna Jędrzejczyk ... vs. ... Karolina Kowalkiewicz ..... to si myslím že Joanna vyhraje
    Miesha Tate ................. vs. ... Raquel Pennington ......... tady to přeju Mieshe
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Ad money fight: Jojo, tohle je asi nejblíž, co se k němu na nějakou dobu dostane. Co se Weidmana týče, ten má na témže turnaji jít s Romerem, takže tvé přání se ti splní :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Já myslel, ze uz tam je... člověk de vrátí z dovolené a aby prolezl dva týdny twitter feedu
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    A on na 205 bude i polsky title fight!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Tak Woodley chtel money fight a tohle je next best thing :-)

Ale jeste by to tam chtelo Weidmana.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Což jsou ale nejspíš stejně jenom Woodley a Jedzejczyk (a možná vlastně ještě Cerrone) :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam