BIOBOID: Na druhou stranu, Bisping si me ziskava cim dal tim vic. Cim dal tim vic cejtim, ze je to true champion na rozdil od Weidmana nebo Rockholda. Nevim na kolik za to muzou moje antipatie k nim a je to osobni, ale:
- Bisping ma srdce sampiona - kdyz se mu nedari, nesesype se z toho a jde do toho jeste vic. Neboji se.
- Je hladovej po vyzvach.
- Jeho kardio je excelentni.
- Prodava - trashtalk ma jako jeden z mala zabavnej, ale furt je to trashtalk. V Anglii je superstar, vyprodava areny, takze Dana musi bejt spokojenej.
- Jeho historie, cim si prosel, je taky zajimava...
- Je pokornej.
Sice stal proti skoro 50 letymu chlapovi, ale ten chlap je legenda a jeho pravacka je proste strasidelna. O to vic, kdyz jsi to uz zazil zpusobem, kterej Bisping zazil. Dyt to bylo jedno z nejhorsich KO (se divim, ze mu tu hlavu neutrh :)). Do toho vsechny media events, prvni title defense, bojujes u sebe doma pred vyprodanou arenou (ktera se mimochodem vyprodala za 6min). Jakoze, bylo to opatrny, ale ja jsem popravde cekal, ze ho Hendo driv nebo pozdej sunda. Ze to dal, vstal de fakto z popela, je pro me ukazka sampiona. A ten vysledek byl cistej, tam nikdo nemuze rict, ze mel vyhrat Hendo. Bisping byl aktivnejsi, tlacil a holt obcas schytal knockdown :)