• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Stylově se neposunul, řekl bych - ostatně výhra nad McGearym byla čistá válcovačka , což ale mimochodem spíš dokladuje to, že McGeary mezi širší špičku vlastně patří taky, protože se nenechal pět kol ukončit a s fýzou vydržel, ačkoli takticky to byla slabota. Ale i borci považovaní za nudné mohou být naprostou elitou (GSP např.)

Šlo mi čistě o tu argumentaci stylem: Byl nudný a nelíbil se mi, proto když zvítězil v Bellatoru, tak jsou tam všichni hovnaři :) která pochopitelně není platná, protože Davis v UFC uválel taky třeba Nogueiru, Teixeiru, Machidu... Ten chlap je zkrátka nudnej, ale taky kurva dobrej.

Já mám Bellator rád. Ne že by byli lepší než UFC, to pochopitelně ne, ale jsou prostě jiní. A to je dost důležitý, protože UFC po nějaké době začne být dost monotónní, všechno jak přes kopírák a Bellator je jednou za čas příjemná změna. Je to o něco nižší liga, to pochopitelně, ale zábava bývá, rozehrává to víc příběhů a úplná špička Bellatoru by se v UFC bez problémů taky uplatnila. Na druhou stranu to co UFC v dnešní době sází třeba do Fight Pass předzápasů by si v Bellatoru na hlavních startovkách ani neškrtlo :) A pro MMA trh obecně a fightery zvlášť je nesmírně důležitý mít taky možnost č. 2, jinak by si s nima UFC vytíralo prdel ještě víc než teď.

PS: třeba takhle vypadalo jejich promo pro Liama McGearyho před Bellatorem 163. https://www.youtube.com/watch?v=sX4VVeEGurc Dost nezvyklé pojetí :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LUCIEN: ufc MA ukrutnej marketing a tu legendu.. ale jo, jsou právě i jiný soutěže a pomalu nastává jejich čas :) tak to cejtim teda já všeobecně teď v mma scéně a o rozpuku bjj scény ani mluvit nebudu :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Tak... asi chapes, jak jsem to myslel :) Bellator nesleduju, takze o tom vim tuzku a mel bych drzet kusnu. Ja jen, ze jestli si vzpominam na nekoho kdo me v UFC fakt nudil a jeho release me vubec nemrzel, pak to byl Davis. Proto ten vykrik. Ze je ve svetovy top 5 jsem netusil uz vubec, to klobouk dolu a samozrejme me to preju. Nicmene PD jako sampion v LHW v Bellatoru je pro me o duvod vic si Bellator nepoustet... Ale vlastne dik za nakopnuti, ze MMA neni jen o UFC, je dobry si to takhle obcas pripomenout :)

Nebo se Davis co se stylu tyce nekam zasadne posunul?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL:

Meanwhile, with nothing but time on his hands, Jones is set to headline Chael Sonnen’s second "Submission Underground" event on Dec. 11, 2016 in Portland, Oregon against Dan Henderson; assuming Nevada State Athletic Commission (NSAC) doesn’t try to step in and prevent it.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Jon Jones suspended one year for USADA doping violation ahead of UFC 200 - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...782/jon-jones-suspended-one-year-usada-doping-violation-ahead-ufc-200-mma
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    FIGHT WEEK!

UFC 205 Embedded: Vlog Series - Episode 1
    https://www.youtube.com/watch?v=d5t-QBmWl3s
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    tohle bylo pekny.

#UFC205 on Twitter: "There is just NO QUIT in @DiegoSanchezUFC!! #UFCMexico https://t.co/nbyUCbcPg7"
    https://twitter.com/ufc/status/795119936787988480
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Souhlas s Daviesem, ale k Eddieho titulu jsem pořád skeptickej (možná neférově). Přijde mi, že se k tomu titulu drobet prokličkoval, byť to ani v nejmenším nebyl nějakej úmysl. Dostal hrozně naloženo od Kovboje, Gilberta dal na split decision, Pettise ugrindoval ve fázi, kdy by ho v LW sundal asi kdokoliv (ale jo, byl to skvěle provedenej gameplan) a RDA mi přišel jako výsledek jedný bomby (a oprávněně namítneš, že o tom to je, dát tu jednu rozhodující bombu).

Prostě mi stylově i schopnostmi přijde solidní, ale ne výjimečnej a z toho, kdo je v top LW bych na něj nevsadil proti nikomu...snad kromě Natea, na kterýho by IMO fungoval stylem na decision.

Ale možná ho jen podceňuju a překvapí mně :) Prostě z toho, co jsem od něj viděl, je podle mě o úroveň níž, než Khabib, Tony a docela bych věřil i Chiesovi, Beneilovi a Johnsonovi. OK, ti poslední dva už možná přeháním...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: To by mě zajímalo, co přesně vypovídá to, že si světová čtyřka dokáže vybojovat titul v Bellatoru o úrovni Bellatoru :) (mimo očividného, tedy toho, že v UFC mají tři borce kteří jsou lepší než on, ale to nějak neřeší úroveň Bellatoru).

K zamyšlení: Z posledních čtyř šampionů lehké váhy v UFC byli dva z WEC, jeden (ten úřadující) z Bellatoru a jen jeden byl produktem UFC :). UFC - Bellator to má momentálně na šampiony 1:1 :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Mno, to asi neco vypovida o urovni Bellatoru. Jestli me nekdo fakt v UFC strasne nebavil, pak to byl on.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    BIOBOID: Tony v rozhovoru rikal, ze mu nejak schvalne sel po ty noze holení a bylo na nem videt, ze ho ty kopy boli.
    Pokud mu chces věřit, je drobet v jinym svete :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ULRIK: Já se divim, že Fergusonovi nerozkopával tu přední nohu jako Diazovi a všechny kola jel to samý, škoda, fandim mu, ale zápas skvělej...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    jo a Phil Davies je LHW sampion v Bellatoru
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:
    MUTOID:

a imho RDA bude mit problem se dostat zpet na spici, zvlaste kdyz odesel z Kings MMA
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ale jako Ferguson, kdyz mu vyjde flow a jebne jab, kop, kop z druhy, spinning elbow a z druhy strany, to je maso. Pokud by ho eddie nedal v prvnim kole, byl by imo v haji. Teda Conor, protože favorizunu jeho :-)

Ale RDA je mi hrozne lito. Takovej dric, sympatak...ted je IMO tak tri vyhry minimalne od title shotu.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DETAYL: to teda a rda dostal v druhým taky docela naservirovano :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: já ho taky nemusím :)...rda měl strašný problémy v 2 kole se vzdálenosti, nějak mu nevychazelo už zkracování :( škoda, druhá prohra v řadě to není dobrý no
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: On neni clovek. Se divim, ze mu neupadla hlava v 1. kole.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    sice Fergusona nemam rad, ale kdyz se dostane do rytmu, je to sila. Skvelej zapas...a LW je fakt silena divize.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Pešta 15.ledna proti Grabowskemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam