LUCIEN: Stylově se neposunul, řekl bych - ostatně výhra nad McGearym byla čistá válcovačka , což ale mimochodem spíš dokladuje to, že McGeary mezi širší špičku vlastně patří taky, protože se nenechal pět kol ukončit a s fýzou vydržel, ačkoli takticky to byla slabota. Ale i borci považovaní za nudné mohou být naprostou elitou (GSP např.)
Šlo mi čistě o tu argumentaci stylem: Byl nudný a nelíbil se mi, proto když zvítězil v Bellatoru, tak jsou tam všichni hovnaři :) která pochopitelně není platná, protože Davis v UFC uválel taky třeba Nogueiru, Teixeiru, Machidu... Ten chlap je zkrátka nudnej, ale taky kurva dobrej.
Já mám Bellator rád. Ne že by byli lepší než UFC, to pochopitelně ne, ale jsou prostě jiní. A to je dost důležitý, protože UFC po nějaké době začne být dost monotónní, všechno jak přes kopírák a Bellator je jednou za čas příjemná změna. Je to o něco nižší liga, to pochopitelně, ale zábava bývá, rozehrává to víc příběhů a úplná špička Bellatoru by se v UFC bez problémů taky uplatnila. Na druhou stranu to co UFC v dnešní době sází třeba do Fight Pass předzápasů by si v Bellatoru na hlavních startovkách ani neškrtlo :) A pro MMA trh obecně a fightery zvlášť je nesmírně důležitý mít taky možnost č. 2, jinak by si s nima UFC vytíralo prdel ještě víc než teď.
PS: třeba takhle vypadalo jejich promo pro Liama McGearyho před Bellatorem 163.
https://www.youtube.com/watch?v=sX4VVeEGurc Dost nezvyklé pojetí :)