• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    Tak snad furt platí že pokud to dokážeš v kleci tak můžeš kecat sračky jak chceš ne? Ir to splňuje na výbornou .)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: A kdyby Conor ěel na zem a Natea dorazil, tak... ;) Kdyby, kdyby....:)

Podle mě je fakt vidět, že udělal obrovskej pokrok v takedown defence. Bylo to vidět už s Natem. A fakt bych ho nepodceňoval v tom, jak je schopnej vnutit svou hru soupeři. Všichni viděli Eddieho, jak ho a) umlátí b) sundá na zem c) ugrinduje a Eddie měl prej plán kopy a grind. Kde to skončilo jsme viděli. Větší odpor kladl i Siever. Navíc, s Mendesem to ještě měl dost v poloze "nikdo mě nedá" zatímco po prvním zápasu s Diazem už prostě ví, že se musí připravit konkrétně a ne jen jet presišn a flashy capoeiru. A druhej zápas s Diazem to ukázal, od začátku do konce jel to, co potřeboval.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID: je rozdil mezi konorem, kdyz ma cas se na soupere pripravit a konorem co vezme nahradnika...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: To asi jo, ale kdyby ve druhým fightu Nate dotáhl do konce to jak Connora načal, tak vyhrál po druhé. Viz někde níž odkaz na Base Ruttena.

Dtto když byl s Mendesem. Ten s ním vymetal oktagon.

Takže si myslím, že když mu nenaběhne na ránu jako Aldo a pohlídá si jeho levou a nacpe ho na pletivo, tak by to měl mít Connor dost těžký.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: já bych řekl, že je rozdíl mezi Conorem před Natem a Conorem po Nateovi...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Khabib Nurmagomedov calls Conor McGregor a chicken | UFC 205
    https://www.youtube.com/watch?v=iTJOlnp5Y3A
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: Nate to zvládl už ve druhém kole.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIOBOID: Eddie ted začal dobře s tou přední nohou, to je vynikající opening protože když na ní pořádně nestojí nemůže i přesně střílet country... vůbec na něj jít víc nohama i do těla s tím že když to půjde na zem tak jedině dobře .. za další se mu idiotsky nenastavovat na zadní packu tak jako to dělal teď Eddie ( v jednom kuse side stepy přesně na stranu kde měl zrzek natankovano a tohle se učí snad úplně jako základ pohybu v ringu, nechodit pokud možno na nabitou stranu ) Problém je že zrzek docela zvládá ortodox i south paw takže oponent musí bejt taky flexibilní ... wrestle takedowny proti němu moc nefungujou spíš klinch takedown nebo z otevřeného klinche judo jednoduchý jako ko soto gari nebo ko uchi gari
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: No, tři kola Wonderboy, dvě Woodley z toho jednou 10-8. Čistá remíza :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jinak chápu, že je Woodley takovej nechtěnej šampion jako třeba Hendricks a Wonderboy je sympoš, ale nezdálo se mi to remízový vůbec teda...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: Otázka teď zní: dostal by se k němu, aniž by byl ko'd?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja chci taky khabib vs. gregor, jenze kazdej by chtel neco... treba woodley vs. gregor by bylo zajimavy, potencial k rustu by byl.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    muehehe
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    v Conor McGregor : Nate Diaz III fandím zase Nateovi. Doufám že zas Connora vyklepne jako v prvním zápase.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Je úsměvný, že nejblíž tomu s ním něco udělat se dostal (kromě Natea) maličkej Mendes :) Až zpětně člověk docení, jak atletickej je a má skvělý takedowny.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Stejně je hustej, ikdyž je to komediant :-)
    By mě zajímalo, co s nim chce Aldo províst. Okopávat přední, zkoušet se na něj dostat a brát mu kardio... Jak má výškovou převahu, tak je to s nim skoro neřešitelný, to vypadá...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: jj, ze kdyz muzou mit share celebrity typu Conan, tak on chce taky))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Wow, chapu dobre, ze bude chtit podil v UFC? To bude jeste prdel :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ale vypada, ze se nebude branit odebrani jednoho titulu...a chvali VSECHNY ostatni...takhle namekko jsem ho jeste nevidel :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: dyt vis, ze Conor je hodny klucina
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam