• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Já tím jako myslím, že proti Lamasovi bych mu dal třeba procento a proti Yairovi....dvě :))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Pochybuju. Yair je super talent a BJ je deda s posledni vyhrou z roku 2010.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Tak...ma IMO o chlup vetsi sanci, nez proti Lamasovi. Ale furt nechci videt BJ na sracky :-(
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Proc?

DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tim Kennedy on #themmahour just revealed his UFC 206 fight with Rashad Evans is off. Kennedy says Evans wasn't able to get licensed.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Ja bych jim pral, aby podepsali GSP. A Pestu. A Prochazku.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mně na tom Bellatoru štve, že cpe prachy do Fedora a Meatheadem, ale chybí jim to, co táhlo UFC Belfast (a už ne tolik Sao Paulo, ale to bylo asi tím, že už jsem toho měl plný zuby) - skladba fighterů mimo top tier. Ale zas chápu, že bez Fedora a zápasů jako Gracie - Shamrock ty prachy neudělaj...

Jen aby jim ted Bendo fakt neodešel do armády. Rory, Davies, dobrý akvizice...jejich top weltery me fakt baví.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Chandler vs. Bendo byl jasně nejlepší fight celýho víkendu :) Ale zase MVP stál pěkně zaprd.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: No jsem zvedav. Bellatoru to jen prospeje. Navic zacinaji mit vice kvalitnich zapasu o kterych se mluvi, napr. Chandler x Bendo ted o vikendu. Tesim se na Roryho.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: No, v tuhle chvíli jsou tím celkem kvalitně rozjebaný dvě divize. Aldo čeká, Holloway vs. Pettis v těsném závěsu, v lehké jsou to Nurmi a Ferguson (oba s rekordními šnůrami). Ono to teď vypadá, že těch osm devět zápasů v řadě má kdekdo (tihle zmínění plus třeba ještě Romero), protože se to tak seběhlo, ale je to přesně naopak - v historii UFC se doteď nikdy nestalo, aby měl někdo devět výher a ještě nešel o titul (což se přesně teď stane Hollowayovi). Jako Conor dobrý no, ale ty divize to prostě kurví. Ti borci si svou šanci taky zaslouží - a je fajn, že si Conor splnil svůj sen, ale pár dalších si ho díky němu zřejmě nikdy nesplní, protože prostě nedopadne načasování.

A Conor si radši dá Diaze nebo Woodleyho :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Zase Mitriona skoro sundal ten noname co mu ho předhodili (sorry, já mám hroznou pamět na jména). Aby to nebylo tak, ze Meathead ho bude kolo tlouct, pak se vyšťaví a Fedor...ne, vlastně ne. Proti Maldonadovi neměl nic.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Fedor dokonce multi-fight deal! Doufam, ze bude favorit proti Mitrionemu, at si muzu vsadit proti

Fedor Emelianenko Signs Multi-Fight Deal with Bellator, Meets Matt Mitrione on Feb. 18
    http://www.sherdog.com/...o-Signs-MultiFight-Deal-with-Bellator-Meets-Matt-Mitrione-on-Feb-18-113859
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Jojo, vím, situace "kdy se narodí syn? - v březnu - co? v květnu? tak v květnu" byla úsměvná :) IMO to bude o vyjednávání. On se tam moc netrvářil, že by se mu chtělo zase shazovat na FW. A jo, UFC to přežije, i když teda zrovna FW je tím dost rozjebaná...tím spíš, že Interim má Aldo, kterej se ufucnul...takže už nejde dávat interim cookies :) No, v ideálním případě dá Max Pettise a pak si daj titulák s Aldem. Což je drobet pohádkový, no...

Ale hlavně ne třetí Nate...hlavně ne to.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Má pauzu do května. Dana White už tak nějak potvrdil, že to UFC do té doby nějak přežije (takže ho nejspíš nebudou nutit ani do toho, aby ten pás v pérové už sakra pustil. Ééééch).
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: tohle zdrojovany uplne neni. Taky sem cet, ze bude mit ted delsi pauzu...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VESNACH: A to je nový? Já poslouchal tu tiskovku a tam víceméně říkal, že vlastně neví co bude, že teď se soustředí na narození malýho a celý to bylo chaotický "uvidí se" včetně toho, jak s těma dvěma pásama.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    "Conor McGregor has stated he won't be defending his title against Khabib "the Eagle" Nurmagomedov. Does it bother you when champions refuse to defend their titles against the #1 contender?"

PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Pondeli ráno od 8h sháníme 2x4 nadšence, kteří nám pomohou se stavbou dvou MMA klecí. Odhadovaný čas práce 3hodiny, odměna 500kč.
    Podvinný mlýn, Praha 9.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Dana White confirms Conor McGregor out until May, says UFC will endure layoff - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...034/dana-white-confirms-conor-mcgregor-out-until-may-says-ufc-will-endure
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Haha a Cockhold se foti s Fedorem, Daviesem a Rorym na Bellatoru... neco se snazi naznacit?:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam