• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Ale pane, vy nas furt predbihate! ;))

Je to proste humac...jako tohle je bizar a neprospiva to obrazu MMA, Gabi i Rizinu (i kdyz ty dva vydelaj).

Až jiného soudku - Big John na twitteru rikal, ze One zakazal soccer kicky na hlavu leziciho soupere.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    S takovou se nedivim, ze treba v NYC bylo MMA tak dlouho nelegalni …

Pic: Gabi Garcia fighting 52-year-old politician at next RIZIN show, please gasp and feign outrage - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...ng-52-year-old-politician-next-rizin-show-please-gasp-feign-outrage-japan
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MASTA: rozhodně ti mladý dneska už mají dobré našlápnuto ale pokud nebudou víc cestovat třeba jen po Evropě jako amíci cestujou po státech pak je to škoda ... právě proto že moje generace Husakovejch děti neměla ani zdání mimo karate, juda a taekwonda tak pak těžko seženeš trenéry co by výjimečně dobře všechno poskladali do ultimátum a počáteční vlna mma nás i tak víceméně minula co se týče bujeni mma klubu... jsme pozadu tak 10-20 let holt :) a aby jsme to dotahly tak se do toho musíme opřít a ne mít rozhadanou scénu viz cz mma organizace :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: Souhlas.
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Nejsou treneri ani zakladna, musi se to vybudovat. Samo chybi i prachy ale nemam rad kdyz se vse hazi jen na to. Sam to vidim na thaiboxu,'delam si dvojku licenci a ta vyuka je uplne k smichu, kdyz mi prednasi lidi ktery ten sport nikdy nevideli a uci te to delat jako u nich v basketbalu.. a pak se ma vychovavat.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: Postoj - hravej box, super oko, obrovskej prehled, super zem ze ktere se vetsinou dokazali zvednout nebo ukoncit mene zkusene a nakonec dobra psychika. Vetsina zapasu by mohla byt predzapasy UFC a nikoho by to neurazilo. Hezky, hravy, svizny.

Za nase borce co jsem mohl videt, tak vnimam prostor ke zlepseni v boji na zemi, psychice - uvolneni, schopnosti se drzet strategie.
    MASTA
    MASTA --- ---
    MUTOID: Jasny. Podle me tu chybi lidi, co to umi jako celek. Jeden cas si tu vsichni ujizdeli na boji na zemi a trend mezi tim odbocil uplne jinam. Ale mezi mladyma mame dobry borce - Brichta, Mykytenko napr. Tam vidim potencial.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MASTA: tak jsem to nemyslel ... spíš všeobecně
    MASTA
    MASTA --- ---
    MUTOID: Myslim ze problem fakt neni v BJJ, na to tu mame spickovy trenery. Moderni MMA uz davno neni o tom jestli umis zem.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PODFUCK: poslední bod ... jj bohužel no :/ ... já si jen dokážu představit že to zachrání jen víc tahání dobrejch lidi z venčí jako Anglie, Polsko, Švédsko, i Itálie nebo Španělsko mají vynikající třeba bjj lidí .. v Německu mi to nepřijde nějak moc rozdíl ... na Slovensku nevím no
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    že pořád reju do zrzka tak tady jedna zase z druhý strany :).. je povedená si neodpustím :D

PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Z ME MMA, ktere v sobotu v Praze skoncilo si odnasim nekolik poznatku:
    - ovladli to Bulhari, Svedi a Irove
    - videl jsem jak vazou bandaze cutmani z UFC (bude video)
    - uvedomil si jak jsou rozhodci z UFC pohodari a profici (bude video)
    - princ z Bahrainu je frajer, kterej bude poradat MS
    - pochopil jsem o kolik levelu jsme v CR ve vsech smerech pozadu a jak vetsina treneru nedokaze navnimat realny stav a (ne)konkurenceschopnost svych sverencu
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: jojo a asi jediný, co z tý karty stálo za to, pak už jsem jel rychloposuvem, zííííív...

Ale Whittaker vypadá dobře, ale jak říkáš...na top 5 nemá ani omylem.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Whittaker x Brunson byla teda dobra divocina. Whittaker s takovou muze dat tak mozna Weidmana v soucasne forme? Ostatni z top 5 jsou celkem dal bych rekl.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---

Conor McGregor byl zbaven pásu pérové váhy a na jeho místo byl povýšen Jose Aldo Junior který se stává šampiónem pérovky.

Aldo se pak utká s vítězem zápasu o dočasný titul který vzejde z fightu Holloway vs Pettis na UFC 206.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Rumble prej chce jen DCho
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Maji mit treba lepsi system nahradniku. Stejne jako u 205 vazil i Jacare, kdyby nahodou. Nebo nenechavat nikoho z AKA headlinovat … Cain, Cockhold, DC, …

A meli se dohodnout s GSP a zbytek karty mohl by byt jen prelims …
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Zda se, ze jo. Jenze u Caina kazdej nedrzkoval, je nova doba :-D Holt se snatiw ten event zachránit, ale zrovna tohle imo nepomuze.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL:
    ULRIK:

Ta nalepka interim tomu main eventu doda co presne? Z Alda bude najednou zase champ?

Btw. Cain byl 2 roky mimo jako champ.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Kez by. Davalo by to smysl i pro 206 (i kdyz si Pettis moc fight o interim nezaslouzi imo, ale whatever).

Ale Mousassi s Rumblem? Fuj, ne, jeste, ze to odmit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam