LUCIEN: Já ti nevím, jak jsem měl Hunta rád, mám ho už plný zuby. Najednou ho šokuje, že Lesnar si něčeho (asi) zobnul? Heh, bylo to pravděpodobný před zápasem, iirc na to dělal i narážky sám Hunt, ale 700 tisíc je 700 tisíc...
Ale OK, i když mi ta jeho křížová výprava přijde přehnaná, beru. Jen to asi není tak úplně jednoduchý, vzhledem k tomu, že ta supplementa jsou prostě dnes standard (i když u něj asi ne, to na něm mám rád :D) a jde spíš o to nevzat si omylem něco, co se ocitlo na listu nějaký organizace (viz analýza toho, čím neprošel Lyoto). Ale i tak OK, fighter si to má ohlídat, žádná omluva.
Ale kurva, když mi po tom, co vykasíruje 700 tisíc jen za mač s Brockem zahlásí "Think it from my position, I had no other option. I can't work anywhere else so what am I supposed to do — let my family starve?” tak přemejšlím, jestli si ze mě dělá prdel, jestli si pořidil dalších padesát dětí a nebo toho sní víc, než na kolik vypadá. To už je trochu moc dramatu...fighterům nepomřou rodiny hlady z částky, který se tvýmu jednomu (ostudně odchozenýmu) zápasu ani neblíží.