• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    UFC 209: Inside The Octagon - Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson
    https://www.youtube.com/watch?v=y7MPbVB0Hbg
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    za me jednoznacne Khabib. A to ma oproti Tonymu jenom jednu vyhodu- je to fanatik.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID: Souhlas. Tony x Conor by mohlal byt klasika jako Conor x Diaz 2. Khabib x Conor by bylo jen o tom jestli se Conor trefi nez ho Khabib sunda na zem. Takze, by to bylo jako s Aldem nebo jako Natem poprve.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: přál bych si to... Tony x Ir by byl zajímavější titulák než Khabib x Ir......
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID:
    HATORI:

Podcenujete Tonyho wrestling. Jak rika Lucien. Tony toho ma vice. A v sobotu to rozhodne.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Taky tipuju Tonyho. Ma vic zbrani.
    HATORI
    HATORI --- ---
    DETAYL: Sambo master zase zvítězí a pak sroluje McGregora na zemi..

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: Já tipuju, že vyhraje Khabib. Ten jeho wrestling bude zas dominantní...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Musim rict, ze se moc tesim na sobotu. A to hlavne proto, ze se (zatim) nikdo nezranil. Fakt jsem necekal, ze se Khabib a Tony uskutecni. Cekal jsem nejake narazene zebra apod.

A tipuju, ze Tony da Khabiba.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Mauler is back!

vs Teixeira v Stockholmu, 28. kvetna
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    UFC 209 Countdown: Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson
    https://www.youtube.com/watch?v=6-sx1JK6irw
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Dana White: Conor McGregor vs. Floyd Mayweather is going ‘nowhere,’ Irishman will fight winner of Khabib vs. Ferguson next - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...or-vs-floyd-mayweather-is-going-nowhere-winner-of-khabib-vs-ferguson-next
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Škoda těch Prelims, ale už začínám být zmlsanej, vím :)

Ale main a co-main...chro chro :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    HATORI: Tjn, skoda jen, ze na ty karte nejsou Diazovci :/ Jinak ja verim Wonderboyovi.
    HATORI
    HATORI --- ---
    Už se těším, jako malý kluk!

ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    to zas budou jatka :D
    Here we go!! Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Andrade for the strawweight title at #UFC211
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    Moje vtipy o jeho nose nepadly na úrodnou půdu. A byly dobré, inteligentní. Jako: Co ti to přelítlo přes nos? Nic slaboduchého.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Já právě vzpomínám, že po Thompsonovi říkal, že si ho několikrát opakovaně zlomil i při tréninku a už moc neví co s tím s výjimkou operace. Tak snad už mu vydrží.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VESNACH: No nicmene s tim nosem ted vypada jak nasranej bull terrier :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: co vim dostal 1/2 roku stop od komise a tvrdi, ze tomu dal cas na 100% zotavenou tentokrat. Pred tim mel ten nos nasracku porad, pred zapasem s lawlerem i thomsnem. Nekde psali, ze to dlouho nechtel nechat operovat, aby to srostlo silnejsi a zapasil, i kdyz to bylo nedoleceny. Jestli to ma ted poradne doreseny netusim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam