• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Komedie, Chosen One zrazen Hardym a fanousky...

Dan Hardy issues harsh critique of Tyron Woodley’s UFC 209 performance, Woodley responds - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/...9-tyron-woodley-dan-hardy-stephen-thompson-critique-owes-fans-mma-news
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Ja bych taky rad videl misto nej v Octagonu Whita. Urcite by to nebyla takova nuda. A jo, je to idiot.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Ten Woodley je fakt idiot …

UFC 209: Woodley responds to White, fan criticism: I’d like to see Dana fight Wonderboy - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/...esponds-to-white-fan-criticism-id-like-to-see-dana-fight-wonderboy-mma
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: A to jeste prej stravil Reem 24 hodin zvracenim z otravy jidlem :-)

Jinak moje teorie je, ze zapas roku Robbie - Rory znicil WW. Rory skoncil s nosem na kusy, diky kterymu vetsinu zapasu s Thompsonem odboxoval na dalku, Robbie si odnesl frakturu myticke brady, diky cemuz padnul s Woodleym. A tohle je vysledek...

Woodley jede svoje nalepeni na plot a ceka, Thompson se tentokrat nenalepil...a ceka... Ziiiiiiiiv... Na konci uz mi bylo uplne jedno kdo vyhraje, kolik kdo ma bodu apod. Matlak s pasem uz si IMO k PPV main eventu ani necuchne (kdo by to kupoval?) a Wonderboy si o titul taky pekne dlouho nezabojuje.

A fakt cekam na dalsi plac Woodleyho, jak chce money fight. Nutil bych ho sledovat tu pulhodinu kazdej den pred spanim.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Velmi me prekvapil Reem. Evidentne nabral hmotu a na kardiu jsem to nijak nezaznamenal, vypada zas trochu jak na testosteronu, sklenenou bradu obalil tukem a bojuje fakt chytre. Ac ho nemam rad, kez by se kazdej fajter takhle poucil ze svejch chyb. A jako sundat Hunta? To je skalp nad skalpy... To se vesi nad dvere v gymu hned vedle UFC pasu :)

Rashad me taky prekvapil, cekal jsem Rusty Evanse, ale bylo to nad ocekavani dobry. Ale Kelly je proste zombie.

Main event ani komentovat nebudu. At uz Woodleyho nekdo konecne sunda a WW se posune zase dal k zajimavejsim zapasum o titul. Skoda, ze UFC pustilo Red Kinga, ten vedel jak na nej...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, lituju toho, kdo si na to přivstal a nemohl přeskakovat nudný pasáže.
    Doufám, že nikoho nenapadne trilogie...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Co je horsi? Main event nebo komentovani tech dvou kasparu, ktery ani neznaj pravidla? Priste torrenty.....
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Uz jsem chtel Novotny and Co. pochvalit, ale uz zas zvani mimo deni... jelikoz ani jeden nezna Cooperovou ani Calvillovou, radsi mluvi o GSP, pripadne vypustí perly jako "devcata se ocitla na main card omylem".
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jacare vs Whittaker
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Jj, rozumim :-) Pro me je to zas noc, kterou mam jen pro sebe, bez vyrusovani...;-))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Asi jo, ale uz to nestoji za tu nocni. Se na to podivam v klidu zitra…

Rychle tipy

Woodley (bohuzel, nedokazu si vlastne ted predstavit, ze by Wonderboy vyhral 3 kola nebo Woodleyho sundal + novy system bodovani, podle ktereho by prvni fight Woodley jasne vyhral)

Vanatta (TKO)

Reem (UD, udrzi si vzdalenost low kickama a pohlida si to, zadna divocina)

Rashad (snad se toho nebude bat, ale jinak asi UD)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ja se kouknu, i bez Khabiba je to solidni karta. Titul ve welteru, Reem s Huntem, jsem zvedavej na Vanattu a jak se na tom Rashad, Cooper je dobra sw, undercard ma taky par solidnich jmen...

Ja chapu, ze zklamani je velky, ale furt je tam dost zajimavejch fightu :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Kdo se bude divat? Ja to teda vzdavam a radeji se vyspim.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Mít koupenej lupen, tak jsem strašně nasranej...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL: Dana x Ariel … to se dalo krajet … Dana je jak Trump s charizmatem
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Michael Johnson

I was ready and willing!! To make that title weight for last minute. Unfortunately @TonyFergusonXT declined it. Catch ya around next time!
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Za hodku je tiskovka

Georges St. Pierre vs. Michael Bisping live UFC presser - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/...-st-pierre-vs-michael-bisping-live-ufc-press-conference-event-mma-news
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    btw Tony x Khabib se delal uz potreti. 2x vypad Khabib, 1x Tony.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Podle vseho Michael Johnson je ve Vegas a chce zapas s Tonym
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam