• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Me to prijde strasne absurdni ;)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ULRIK: Taky jsem si rikal ze je nejaka zelena, ale pak jsem si vzpomnel, ze na Titanech kde jsem ji piskal taky nevypadala moc zdrave a souperku slusne prejela. Kazdopadne velkej respekt, ze s timhle "trenerem" dostala kam se dostala.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Tak Dana to možná pojme jako příležitost k reklamnímu tažení :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Dunno, u Conana si zazdej pousti hubu na spacir, dokud to nebude na papire...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DETAYL: tak jestli to vezmou jako exhibici, tak dobrý, jestli pojedou naostro, tak Bůh buď milostiv Irovi. :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Pudilova vypadala pri vazeni desne nervozne...a v publiku jsem slysel cestinu, priznejte se! :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    at uz to je za nama

Dana White: Conor McGregor vs Floyd Mayweather is going to happen - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...096/ufc-dana-white-conor-mcgregor-vs-floyd-mayweather-going-to-happen-mma
    HATORI
    HATORI --- ---
    Už se těším na premiéru od Lucky

ULRIK
    ULRIK --- ---
    Vitor Belfort wants CM Punk at light heavyweight for last fight - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/.../14955132/ufc-vitor-belfort-cm-punk-light-heavyweight-ufc-212-mma-news

vlastne bych to pral obema :))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FUTAS: nic proti nicemu. Nema to jednoduchy to se da pochopit, ale taky to nemeni nic na tom, jak se prezentuje co se vratil. Me se to nelibi a nevidim v tom nic, co by mu zvedalo kredit.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    FUTAS: Je to stejny jako kdyz teoretizujeme o Silvovi, Rockholdovi apod :-) Ja vim, ze je to asi iritujici pro nekoho, kdo ho zna, ale furt je to jen internetovej theorycraft a myslim, ze ne myslenej zle :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    FUTAS: Od toho tu sme ;-)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    FUTAS: Sebevodomi je tema vice nez 3/4 sportovcu na vsech urovnich, takze kdyz nekoho oznacis za nesebevodomyho, tak mas velkou sanci ze se trefis :D
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    Je zajímavý, kolik je tu psychologů, kteří vidí Viktorovi do hlavy a zaručeně ví, jak se cítí a na jakým levelu má zrovna teď sebevědomí. Vskutku obohacující.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    DETAYL: Vcera akorat sem poslouchal rozhovor s mighty mouse a rikal, ze je trapny, ze ufc nema ani poradnou grafiku, ze plakaty vypadaji x-let porad stejne.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Jo, ty posledni vykriky, to je zalostny...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: Dyt tam byl porad. Trenoval v Blackzillians a snad i v Allianc chvili? Proste to nema v sobe… fakt tam chybi to odhodlani, hlad a hlavne sebeduvera, ze i mimo CR neco znamena (nebo muze znamenat). Posledni FB vykriky to jen dokazuji…
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: A prave proto jsem rad, ze jede zpatky trenovat na Floridu :) At si plni svuj sen, at je mezi nejlepsima a najde znovu drajv a moral.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: Imho jeho nejvetsi problem je v psychice. Uz to, jak se dostal do "svetoveho" podvedomi se svou "chci byt tvuj sparing partner" strankou. To proste neukazuje na nekoho, kdo chce byt nejlepsi (ve sve vaze). Nema proste ten "killer instinct" …

Pesta mi prijde jako z pohadky o Honzovi, jak se vydaj do sveta, mel v uzliku par buchet (v Pestove podani bananu), ale toho draka uz nezkolil.

A jo, imho Prochazka by ho sundal.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Jak moc nesleduju box, nebo mozna proto jak moc sleduju MMA (UFC), tak mi prijde, ze box ma ty proma proste lepsi (mozna jednodussi). V sobotu bude GGG vs Jacobs a UFC se muzou porad ucit jak udelat poradne promo, aniz by v tom bylo "umele napeti" ve stylu UFC. Prijde mi to mnohem prirozenejsi, aniz by se dva chlapi museli navzajem "nesnaset", trash talkovat a stejne me to navnadi jen kvuli samotneho souboje. Kdezto v UFC sam casto potrebuju ten "dalsi element", abych se na to vyhecoval, ze prece "o neco jde".

Preview https://www.youtube.com/watch?v=14wbuYS_FJ4
    24/7 https://www.youtube.com/watch?v=7Xa3dig4fBw
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam