• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    To je fuckup...jezis, Mousse a Weidman je taaaakovej fuckup...chudak Mousse, lose-lose vitezstvi...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    BIOBOID: Rekl, ale kdyz kouknes na video, je to spis vtip. Navic tesne po cazeni, kdy byl nasracky a spickovali se s Rumblem.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Ja si rikal, ze se najednou nejak moc krecovite drzi toho rucniku :|
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    CAIDEL: to bylo teda pekelne rafinovany:D by se priste moh vazit rovnou ve vzporu na bradlech:D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: V tomhle konkrétním případě stačí se rafinovaně přidržet toho prostěradla :) Ale NYSAC jsou banda takovejch dementů, že jim není rovno. Včera ten zákaz fightu pro tu kočku s umělejma prsama, který si dnes rozmysleli... heh. Do toho v minulosti zmatky s dopingovými testy, lékařskými prověrkami, prostě bordel. Nejblbější komise v celém USA (a že mají slušnou konkurenci v Texasu a Nevadě, ale tohle je fakt hodně mimo).
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DC řekl Johnsonovi těsně po vážení, že to je jeho poslední 205 fight.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    mě to příjde jako fraška, viz.:
    New York Athletic Commission has a rule that if you miss weight a 2nd time, they will give you an additional 2 hours and you can weigh in again. So no big deal, 2 hours is plenty of time to lose 1 pound for these guys.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    VESNACH: ono někdy je lepší číst i komenty:

wait a minute, Cormier weighed in at 206.2 lbs. That is 1.2 lbs over. Two minutes later he weighs in at 205 lbs. Rumble Johnson weighed in immediately after at 203.8 lbs. That is 1.2 lbs under. Somebody adjusted the calibration on that scale by 1.2 lbs!!!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID: asi by se ti to vysvetleni uplne nelibilo :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: může mi to někdo vysvětlit, jak z prázdnýho sebe dostat za dvě minuty přes půl kila vody?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    HATORI: třeba mu to chutná :-D
    HATORI
    HATORI --- ---
    LUCIEN: Normalně cbd hulí. Proč by hulil olej, z kterého by mu nic nebylo?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROBOTON: Nemají. Jinak USADA nedávno na marihuaně ubírala a jsou tam celkem slušný limity, který bys přes metabolity dát neměl, pokud jsi nehulil relativně blízko před testem.

Jiná věc jsou pak ale limity státních komisí - ty má každý stát jinak a jsou i takové, kde je ta marihuana legální. Nevada (kde měl Diaz vždycky průser) to ale není a já být Diazem, tak prostě fightím už jenom v jiných státech, protože se s ním snažili neuvěřitelně vyjebat :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ROBOTON: Nemaj :) Nick je mimo a Nate kouri konopnej olej bez kanabinoidu pokud vim.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    LUCIEN: CAIDEL: Nemaj bratri Diazove vyjimku v tomhle? Se mi zda, ze to merej dvojim metrem....
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ač tedy to, že stále testují na marihuanu je taky dost absurdní...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Proboha, ten kluk je fakt strasny jelito. Zacina mi pripominat Bonese. Talent velkej, ale sere co muze.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Kelvin Gastelum flagged by USADA for marijuana, pulled from Anderson Silva fight - MMA Fighting
    http://www.mmafighting.com/...stelum-flagged-by-usada-for-marijuana-pulled-from-anderson-silva-fight
    VESNACH
    VESNACH --- ---

tohle ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam