• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: JDS, JJ, (M vs M netipuju, nechci to zakriknout a fakt nevim), Yair, Eddie :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DETAYL: JDS
    Jessica
    Mária
    Edgar
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Jak to vidite dneska?

Stipe
    JJ
    Maia
    Yair
    Dustin
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Uz me to nejak prestava bavit

Midnight Mania! Daniel Cormier goes after Jon Jones backstage - ‘Don’t mention my kids!’ - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...-mania-daniel-cormier-goes-after-jon-jones-backstage-dont-mention-my-kids
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: Nevěříš Valerii? :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    HATORI: Všichni... kromě ženských
    HATORI
    HATORI --- ---
    Který ze šampiónů podle vás v tomto roce ztratí svůj titul?

ULRIK
    ULRIK --- ---
    Garbrand ma neco se zadama, zapas s TJ mozna pada.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MMAFighting.com on Twitter: "Jones to DC: I beat your ass after a weekend doing cocaine."
    https://twitter.com/MMAFighting/status/863153633507942400
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Ale ted vypada, ze uz ma tech extraburtu dost - viz ten Romero, o tom Mayweatherovi taky prohlasil, ze obe strany jsou strasny na spolupraci a v jednu chvili proste rekne slus...spis to ted vypada, ze si rekl "chvili jsem to jel po vasem a uz me serete, protoze z toho nejsou zadny prachy, jen prace" :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: A White už to taky dávno nežere tolik co v minulosti. Už je v tom přechodovém období kdy toho dělá stále méně a méně (a je taky znát, že už jsou mu věci víc a víc fuk...)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Taky myslim, ze je. Datum na zari co meli, tak vzal Canelo a GGG.

A Conor chce (pry) bojovat 2x letos. Tak cekam jeden WW a jeden LW.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Já mám pocit, že to celý tam vlastně furt lepí za chodu White a podle toho to vypadá...GSP fail...a jako jediný, co zabranuje failu s obhajobou Conora je to, že si stejně dával pauzu kvůli malýmu. Ale Mayweather je IMO taky spíš out.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Když si vezmu Bisping vs. GSP a způsob jakým teď oznamovali/neoznamovali vznik 125 lb váhy a TUF 26 tak mi z toho vychází, že PR oddělení UFC je banda neuvěřitelnejch diletantů...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Zapas Bispinga s GSP se rusi, dalsi bude o titul s Romerem.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Koukam na face-off a dva velikostnoli postřehy. Yair se nad Frankiem doslova tyci, zacinam se o Frankieho obavat...a Joanna je taky docela vyrazne vyssi,nez Jess.

A jestli Maia prohraje, tak budu moc, moc plakat :-D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CAIDEL: Já myslel jako před MMA :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LEON_KOWALSKI: Tak jelikož Holly Holm měla při příchodu do UFC MMA profibilanci 7-0 se zápasy v Legacy FC a Bellatoru, lze se oprávněně domnívat že ano, zem už před příchodem do UFC trénovala :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MASTA: To prave ne. Spis chilloval v Dubaji, obcas treninky a jinak psal vsem moznym souperum, ale nikdy nic z toho. Mel nejaky problem s Glory…
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Jak to měla Holly? Ta byla taky box/kickbox, ne? Trénovala zem předtím, než šla do UFC?
    MASTA
    MASTA --- ---
    DETAYL: Třeba ty tři roky drtil zem :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LEON_KOWALSKI: A navic posledni 3 roky vlastne neaktivni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam