MASTA: ne, ja s tim nemam vubec problem, naopak se mi libi, ze se posledni dobou poustej amateri takhle do zapasu, at uz si vyrizujou ucty, nebo si neco dokazujou... casem by to mohlo vratit jistou dustojnost do spolecnosti, kdyz se tyhle hovada, budou alespon trochu bat si z huby delat kanal, protoze jim ho nekdo s klidem muze legalne zavrit. Jenom mi vadi, ze ten sport pak ztraci dostojnost, ze to vytvari pocit, ze takovahle cinka je za par tydnu schopna zapasit na urovni, coz je uplna blbost a budu se hodne divit, kdyz to cely nebude ve finale jenom reklamni fraska. To, ze je grznar dost pravdepodobne totalni smazka, alespon podle toho co rika, je mi vcelku taky jedno... tohle neni cyklistika a kdyz budes nepripravenej, mas skoro jisty, ze se ti zapas podepise na zdravi. Na tyhle amatersky a poloamatersky urovni, sou vsemozny berlicky spis otazka odhodlani, nez nejak velky čítování... a cistej trestni rejstrik, to uz je jenom smesny. Co je komu do toho, na zinenkach a v kleci sou si vsichni rovny a je jedno, jestli sou kozaty, barevny nebo xkrat odsouzeny :D to uz se jenom resej picoviny.