• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LUDO
    LUDO --- ---
    BIOBOID: jak dlho? :D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A mà to za sebou, dle očekávání
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: 30. července.

Já se tedy u Bellatoru skvěle bavil. Ten turnaj byl plný různých bizarností, ale jinak to mělo od všeho něco. Akční ženský fight, výborné výkony prospektů, otřesné výkony prospektů, obhájené tituly, ztracené tituly, zranění, taktické vysokoprofilové MMA, MMA těžce za zenitem, double knockdown, legend sighting po desítkách... :) Hymny. Rozhodně to mělo big event feel.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: to si pak clovek tuka na celo jak mohl kdy dat vubec welter vahu... timhle zpusobem skonci brzo v HW. To ma asi z tech steaku a nervu.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Bellator tohle prostě umí :-)
    Vlastne... kdy je nejblizsi Rizin?:)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Bader ma epickej nastup!!!!!!!!
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Hendricks zase nedal váhu... tentokrat navazil 188 pro MW
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Je to samozrejme tragedie, ale svou ulohu splnil, lidi pritahnul, chova se s respektem k fajtrum... zitra dostane do huby a vse bude v rovnovaze :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VESNACH: Nemáte link na stream? Chtěl jsem si dokonce koupit PPV, ale vyfuckovali mě s region lockem.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: dle mýho vyhraje Pešta... jednoznačně... ten poslední zápas v UFC vypadal dobře, až na ten konec......
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Viděl jsem nějaký tréninkový videa Grznára a je jasný, že buď to bude něco jako Landa s finem anebo uplně nedůstojná minuta...
    Vtipný. Jsem přemýšlel, co tím ti lidi sledujou, když se takhle přesypou. Vypadá to hnusně a nemůžou prakticky skoro vůbec sportovat.... a tim nemyslim jenom bojový sporty...
    Jsem zvědav na Peštu, ten polák celkem solidní bomby, postojář, ale je to takovej kedlub, hned první video vede a knockne se o banner vedle ringu, když ztratí rovnováhu a vypadne..... to jsem si pouštěl hned po Grznárovi, tak teď nevim, co se tam zejtra bude dít, jestli to celý nebude Kazma....
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: libi se mi, jak se boxeri a HC fans predhani v tom, kdo se vyjadri opovrzliveji...zatimco Floyd a Conor si mnou ruce nad prachama :-) dal bych jeste neco podobnyho,jen kvuli tem reakcim :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    :-))

NÁZOR Vyrovnaný duel Mayweather vs. McGregor? Leda tak na PlayStationu - Komentáře - Profiring - Profiboxing.cz
    http://profiboxing.cz/...entare/nazor-vyrovnany-duel-mayweather-vs-mcgregor-leda-tak-na-playstationu
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Bellator NYC: Chael Sonnen and Wanderlei Silva GET HEATED!
    https://www.youtube.com/watch?v=CODCLuQzAqw

nektery veci neomrzej.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: a maj pravdu :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PODFUCK: to ja chci, ale bojim se zaptat :D
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BIOBOID: Tvl ja asi nechci nic vedet :D
    BIOBOID