• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    oooh, krute

McGregor Is Destroying Mayweather - Ring Observer
    http://ringobserver.com/2017/07/13/mcgregor-is-destroying-mayweather/
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Viktor Pesta
    Tak mám podepsanou smlouvu na další zápas. Detaily se dozvíte jakmile to bude oficiálně venku.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mousse přímo říká, že UFC neni happy s Reebokem a Reebok s UFC (pokud tedy jen nebásní), tak se na to snad vyserou.

Ta druhá tiskovka je lepší, ale prostě si musím cenit těch u UFC...proti tomuhle vrchol důstojnosti.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Jsem zvedav, jak ta spoluprace UFC - Reebok bude pokracovat, znam jeste jednu velkou znacku, kde to Reebok, jakozto hlavni partner znacne sere, asi to neni nahoda.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Jojo. Reebok byl značné mínus na straně UFC.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL:
    ULRIK:

Ja bych radeji zapas s Cockholdem na 215 -)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Mno...IMO jim tady v tom rozhodování zlomil vaz i Reebok. Ale jako kudos pro Moose, vydělal na tom.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Zajímavost k tomu Mousasimu: Konečně vyšly najevo nějaké podrobnosti z vyjednávání a tentokrát Bellator prostě dal lepší nabídku než UFC. UFC jí prý dalo také velmi slušnou (včetně nabídky na fight s Rockholdem na UFC 215) a téměř se té z Bellatoru vyrovnala, ale ta z Bellatoru byla prý přece jen o něco lepší.

Hlavní body smlouvy s Bellatorem:
    - šest zápasů, garantovaný plat předem a vyšší plat za zápas
    - podíl na PPV zisku, kdyby na to došlo
    - možnost bojovat pro zahraniční organizace nebo v boxu (hele Rizin, já to říkal...)
    - možnost bojovat ve více váhovkách (Mousasi umí střed i polotíhu)
    - možnost dodatečného dopingového testování (alternativa USADA) pokud by na tom Mousasi trval
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BUTTERFLY: jsem cekal kdy mu exploduje hlava jak rudnul :)

Jinak cela ta konference byla strasna fraska. Jak mi u UFC trashtalku nebejva trapne a uzivam si to, tady jsem mel nekolikrat nutkani to utnout.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: tak on na to "pristoupil". Alespon vykrikoval, ze je mu to jedno, ze pude klidne v 8,4oz... pak to schaub rozebiral s tim boxerem, co ho tam meli na zhodnoceni, jestli to je vubec mozny vuci pravidlum a nebyli si poradne jisty... uzavreli to s tim, ze mozny je vsechno.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Saskarna, kterou ma ale potrebu kazdy komentovat. Ja osobne se na to podivam, jestli to bude dostupne.
    Btw. kdyz DW uvadel Conora, tak prvni co se mi vybavilo byl Steve Ballmer a jeho slavne vystupy na Microsoftich konferencich.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Kdybyste nemeli dost cirkusu
    (ale zas musím říct, že Conor to bral dost zeslušna a nechtěl starýho pána vysloveně urazit)

Floyd Mayweather Sr. crashes Conor McGregor’s media scrum in Los Angeles - MMA Fighting
    https://www.mmafighting.com/...loyd-mayweather-sr-crashes-conor-mcgregors-media-scrum-in-los-angeles
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VESNACH: Na to by Floyd nikdy nepřistoupil :) Ale bylo by to vtipný :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja bych byl hodne moc pro, aby prosly ty 4oz rukavice :) to by dostalo cely uplne novej rozmer.
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Z toho saka bude jeste nova kolekce :))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jako musím říct, kam se na tenhle cringe hrabe standardní UFC tiskovka s trash talkem :D
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    DETAYL: to jsou KLAUNI :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Prvni tiskovka

Mayweather vs. McGregor: Los Angeles Press Conference | Sat., Aug. 26 on SHOWTIME PPV
    https://www.youtube.com/watch?v=npJdeoYxYGs
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Ten hate ze strany UFC je fakt obri

Ariel Helwani on Twitter: "Not working for @SHOsports anymore on the May/Mac tour. Just learned UFC specifically asked to have me removed. Incredibly disappointed."
    https://twitter.com/arielhelwani/status/884841547019071488
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam