• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Jak píše CAIDEL: . Když mu dal Kelvin knockdown, vypadalo to, že je zas v hajzlu. Gas měl skvělé scrambly, Weidman se děsně nadřel na každej TD a i když byl fakt o mnoho masivnější, nějakej konstantní GnP nedokázal dát dohromady... Navíc mi přišlo, že mu fakt dochází šťáva na rozdíl od Kelvina. IMO, kdyby to šlo o kolo dál, Gastelum by vyhrál...ofkoz, kdyby kdyby... :) Ale jsem za Weidmana rád, sice už mě zas sere, ale jen malinko :D

Jako jsem fakt impressed z Gasteluma. Chápu proč jde zpátky do welteru, ale pokud udrží váhu, tak má na to bejt brzy v top3. A to, že dělá reapera semi-retired ikonám v MW taky neni špatná vizitka...chvíli to vypadalo, že tam bude patřit i Weidman, protože po tom KD byl fakt rozhozenej.

Weidman klasika, poskakoval po octagonu, řval "Thats my boy" a kamery se věnovaly skoro víc jemu...ale já mám na něj už alergii, je jak karikatura. Jinak Chris je fakt drobet mimo...je teď 1-3 a cítí se bejt champ a chce titulák? LOL.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Do té doby to bylo dost vyrovnané. Gastelum ho taky jednou poslal k zemi a Weidmana dost možná zachránil konec kola.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Ja teda zatim videl jen to samotne submission a to byla parada. Jake to bylo do te doby? To jak Weidman ted rika jak je nejlepsi na svete a chce Bispinga, ze on je champ, je trochu usmevne.

Co rikal stary Weidman? Ze je porad (nebo zase?) jeho tata?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Uffffff, dobre to dopadlo. Ale tezkej respekt ke Gastellumovi, dokud neprisel ten choke, tak fungoval jako by nic a pritom tak velkej rozdil ve vejsce a dosahu.

Oh, akorat otec Weidman je zas na pest...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Prekvapuje me, jak malo se veri Weidmanovi. Jasne, ma fakt strasnou serii, ale proti komu...popravde, opravdu zle vypadal jen proti Romerovi. IMO by mel Gastelluma dat...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    UFC 215 bude mít dva titulové zápasy - Johnson vs Borg, Nunes vs. Shevchenko
    UFC 215
    http://www.ufc.com/event/UFC-215?id=
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    DETAYL: Ze by nas cekal dalsi prestup do Bellatoru ? :D
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID: Ale jinak tenhle fight je kvuli Caina strasne riziko. Dyt ted vubec netrenuje. Naposled mel mit zapas s Verdumem na konci roku, ale kvuli zad se to zrusilo. Potom daji Reem x Verdum o titulak a misto toho Cain?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID:

Miocic is currently waiting to renegotiate his contract. In his past two fights, the challengers to the belt have earned more than Miocic, the defending champion. Until this issue is sorted out, Miocic claims he has no plans to return to the cage.

Tak doufam, ze mu konecne zaplati.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Stipe vs Cain 7.10.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jsem se konečně podíval na nedělní UFC Fight Night. Nejvíc se mi asi líbil a zároveň pobavil tenhle moment, to bylo super, jak si ten úder z otočky obě naplánovaly na stejný okamžik a samotné je to tak pobavilo, že se tomu zasmály a plácly si. Jinak Cinthya Calvillo si mě získala a fandím jí od začátku. Jsem zvědavý, jak to s ní bude dál, prostoru má zatím od UFC evidentně dost.

VESNACH
    VESNACH --- ---
    UFC 214: Cormier vs Jones 2 "Tame Your Demons" - Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=Z8lL0EItUvU
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: jo Gunni to rikal i po zapase, ze nejvetsi chyba kterou udelal je, ze mel nechat prerusit zapas po tom stouchanci, co mu rozhodil videni.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jsem na edgi, takze nenalinkuju, ale Ponzinnibio dal Nelsonovi pekne trikrat prstik do oka, vpravde jonesovsky. Kdyz pominu, ze to poruseni pravidel x3 plus ty sortky, tak jeho prohlaseni z nej dela poradnyho zmrdika.

...a to rikam jako clovek, kteryho gunniho standup postoj depta.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    "WOW, what a gritty performance by the Miyao brothers, particularly Paulo Miyao who managed to compete 8 five minute rounds, with what looked like a broken foot. Outstanding!!"
    ACBJJ GP Results: Miyao Double Dose in Heroic Performance by Paulo | BJJ Heroes
    https://www.bjjheroes.com/...-grand-prix-results-double-dose-of-miyaos-in-historic-paulo-performance
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CAIDEL: ja si prave rikal, ze to je zm... jak si ho Ponzin pritah, to mu dalo par cm.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VESNACH: Za svoje ano, za soupeřovy ne.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: straslive ho vypnul :( muze se podle pravidel chytat za trenky?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Gunni :-( Felder :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam