• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MASTA: Naopak, oproti OSP mi prisel mnohem klidnejsi a o rad lepsi. Na to jak dlouho byl mimo naprosto skvele... A DC dobre, hodne dobre - libilo se mi jak si veril, tlacil, v klincich to sazel a choval se jako champ. Jenze jak pises, Jones to ma v DNA a k tomu ma jeste za zady WJ. Po dlouhy dobe jsem si zase u UFC zakricel. Big McCarthy se zas ukazal jako nejlepsi ref, dal DC dost casu a utnul to presne kdy mel...

Oezdemir ma v rukavicich asi granaty nebo nevim. Vzdycky to vypada jako ze se jen tak otrel a konci to KO. Imho vyskakal nahoru rychle a ja bych to videl na jeste jeden zapas pred pred titulakem, aby ho proveril nekdo v 5 kolech - idealne Mauler. Ale ta LH je tak rozesrana, ze komu v tom pripade dat Jonese? Krom vyherce... ten Rumble tam chybi :(

Woodley... skoda slov. Kdyby si behem zapasu nandal ty svoje brejle, tak ani nepoznam, ze zapasi. A moc nechapu proc Maia vic nekopal...

Robbie/Cowboy taky pekne, jsem rad, ze se do toho Robbie oprel. Celkove to bylo pekny a hodne vyrovnany.

A Detayl... zas to tipnul, zmetek! :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Dana White: Georges St-Pierre vs Michael Bisping is next because ‘The Count’ will show up to fight, unlike Tyron Woodley
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Cyborg vyprsela smlouva...neco mi rika, ze skonci v Rizinu nebo One. Freak shows jak jede Gabby Garcia...
    MASTA
    MASTA --- ---
    Jones se mi dnes moc nelibil, strasne nervozni, ale nemuzes skryt prirozeny talent... ten kluk je rozenej bojovnik a ty reflexy tam jsou zabudovany v DNA.. jsem rad ze je zpet!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Achjo...DC...:'(
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ty vole, to bylo SKORO tak spatny jako druhej mac s Wonderboyem. Tohle drevo si prachy za GSP nezaslouzi...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Novotny zas perli...pulka druhyho kola Woodley - Maia a on uz vidí, jak Maia opet ztraci titulak.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Zapasy Cyborg jsou totalni nuda. At se jde s tim pasem vyfotit a hreje se svou jednoclennou divizi :-/
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL: Tak jo, Oezdemir dostane title shot celkem brzo.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak jdeme na to.

Sem si mysleĺ, ze Manuwa ma tak 30... a on ma 37.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    za mě - DC, Maia, Cowboy a samozřejmě Cyborg :o)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Fakt cekam, ze Jones da DCho "his way", tzn. ze ho dostane na zem, prijdou lokty apod. Tentokrat to nebude UD. Chapu argument, ze Jones byl dlouho mimo, ale DC zestarnul, dela se mu hure weight cut a do toho jeho emoce s Jonesem.

Kolikrat byl Jones v problemech? 2x? Vitor mu malem utrhl ruku a Mauler ho prekvapil v dobe, kdy Jones byl na vrcholu slavy, chlastani a dalsich blbosti. A i presto dokazal v championship rounds zabrat a dat to.

Kdyby prvni zapas byl vice vyrovnany, tak ok, ale takhle… Jones the P4P king, nejlepsi LHW v historii.

Ale jinak bych si pral aby ho DC dal, pral sem si to i prvne…
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    BIOBOID: ja to cekam presne opacne, tak uvidime
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DC vs Jones
    DC - věřím, že bude jiný Jones

Woodley vs Maia
    Woodley - Maia ho na zem nedostane

Robbie vs Cowboy
    Robbie
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: souhlasim s tou hmotou u Jonese, sam nekolikrat prohlasil, ze to byla blbost. A souhlasim i s tim, ze DC se zda uz starej. Jsem u tohodle fajtu hodne ambivalentni - neco mi rika, ze Jones je proste lepsi, ale rozum mi rika, ze sedel mimo moc dlouho. A LH je jina liga nez welter kde si to GSP po cca 2 letech proste umel pohlidat... Fakt nevim :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Bones v s DC - podle me Jones....je mladsi, flexibilnejsi a hlavne, proti OSP mel strasne svalovy hmoty a to mu podle me nepomohlo....ted vic vypada jako starej jones. Navic, mam pocit, ze DC uz zacina dosluhovat...od toho fightu s Gusem na me nepusobi tak dobre, jakoby nejistej...a to i pres fakt, ze Silva byl z formy a Rumble myslenkama jinde... Ale, popravde, budu drzet palce jemu, nemam Bonese rad. Respektive, mohl by vyhrat DC a vyhlasit konec kariery...:)

A u Robbieho s Cerronem nevim. Robbie je IMO ten typ, kterej Cowboyovi nesedi - brawler, kterej jde dopredu skrz to, co na nej hodis a to vetsinou u Cowboye konci KO. Jenze to KO od Woodleyho bylo...prekvapive snadny...dunno...

K Woodleymu a Maiovi...to je pro me nejdulezitejsi zapas vecera a Maiovi budu drzet vsechny svoje palce a nejspis i packy psovi.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL:

Jones x DC - To co pises je moje prani, ale bojim se, ze realita bude jina. Jones fakt dlouho sedel na lavicce. Navic co jsem ho poslouchal v podcastu Rogana, tak ani moc netrenoval. Myslim, ze bude zrezlej. Ale vazne doufam, ze se mylim.

Robbie x Cowboy - Rad bych epicness, ale radeji bych nejakej rychlej konec. Protoze cim vic epicness, tim mene je v Octagonu uvidime. Ty valky se na nich proste podepisujou. Jinak sazim na Robbieho.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Randy Couture Vs. Michael Foy 1990
    https://www.youtube.com/watch?v=fTu55hZGwx8

ty kravo... takovejch vlasu, takova masina.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: Nevěřim tomu, že to bude stejnej Jones.... Mám nějaký tušení, že uvidíme jeho první prohru a ještě navíc TKO... :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Jo, jen co smazne Lesnara :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam