• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    GSP podepsal match s Bispingem na UFC 217. Doplni prej Codyho s Dillashawem
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Boxer Lomachenko Does The Matrix Again! | Recap HD
    https://www.youtube.com/watch?v=mQESmS4uqRU

tohle je dokonalost.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Woodley potrebuje bejt v roli obeti. Tak si vymyslel alternativni interim, kterym je mu ublizovano...

Ale jak znam UFC, ackokiv na to doted nepomysleli, reknou si, ze to neni zas tak zlej napad :-) Je to nesmysl...a myslim, ze na slova belt a welterweight na chvili vsichni rádi zapomenou.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL: No prave. To neni dostatecne dlouha doba na to, aby byl zase debilni interim.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Protože má zkurvený rameno a nejspíš bude muset na operaci, což ho tak na tři čtvrtě roku vyřadí. Realisticky žádný problém, protože žádný vyzyvatel stejně není a než se to pořeší, tak už bude Woodley zpátky, ale UFC s těmi dočasnými tituláky hrozně nelogicky blbne, tak Woodley jen rovnou preventivně hlásí, že by s tím měl problém, ať je to zkrátka ani nenapadne.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Proc by delali interim?

Tyron Woodley: I’m ready to wage war if UFC introduces interim title - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/...00958/tyron-woodley-im-ready-to-wage-war-if-ufc-introduces-interim-title
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Rashad, 4. prohra v rade :(
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Paulie Malignaggi reveals more juicy details from sparring session with Conor McGregor | BJPenn.com
    http://www.bjpenn.com/...naggi-reveals-more-juicy-details-from-sparring-session-with-conor-mcgregor/
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Todle je dobry...

Daniel Cormier Predicted How He Would Lose to Jon Jones
    https://www.youtube.com/watch?v=HyTuH-u1qVg
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    To jsou lolci

Bloody Elbow on Twitter: "Colby Covington warns Tyron Woodley for threatening Dana White: I have ‘dirt’ on you that could ruin your life https://t.co/gJLvq1VWdX"
    https://twitter.com/bloodyelbow/status/892399652104007681
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Hlavne, ze porad chce big money fight. Jako chapu jeho argument, ze jako jediny nedal Maiovi sanci, zadny TD atd. ale na to se neda divat. Je to MMA, ale zaroven je to prize fighting, coz mu asi moc nedochazi. Plus je to cry baby.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Plus tam byl Big John, kterej je na to vysazenej a JJ za to prcal jeste před new rules :-)

Jezis tak at proboha Woodley leakuje a pak drzi hubu. Stoji za to poslechnout si celej zaznam, jak si protireci, navazi se do Robbieho atd.

Jo, to zraneni mu verim (i kdyz o nem po zapase iirc ani neceknul?), ale vyhrozovanim "Dana se mi musi omluvit, jinak zacnu leakovat" to definitivne pohrbil. Jo, doplaci i na to, ze ma za sebou nic moc zapas s wonderboyem a naprosto otresnej zapas s wonderboyem, ale to nic nemeni na tom, ze pro me byl s Maiou neomluvitelnej. Damian je one trick pony, OK, ale celej zapas se snazil aspon o to jedno, on byl agresivni, druhy kolo dokonce podle me vyhral... Woodley delal...nic. Branil se a cekal...cekal...cekal...stejne jako s Wonderboyem...a cekal...porad cekal...agresivita, aktivita nula nula nic.

Fajn, je champ, zaslouzene. Ale nikdo me nedonuti mu tleskat za tenhle styl a rozhodne me nikdo neprimeje si snad kupovat PPV, kde bude jako main event. A ze uz do toho priste zase pujdu, proroze ten cekej komentar mi to seriozne kazi.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Hmm. Tak Woodley si prý v prvním kole vyhodil rameno (labrum tear) a obíhá doktory aby zjistil, jestli by to nějak nešlo pořešit i bez operace (protože už to v minulosti prodělal). Věci se ovšem dramatizují: Teď od DW požaduje veřejnou omluvu, nebo prý začně vypouštět ven „špínu“ z pozadí UFC
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Kalifornie. Nová pravidla. Zakázané natahování ruky k soupeři s prsty namířenými na soupeře. Ne že by to rozhodčí reálně pískali, ale čas od času někoho vlažně napomenou. A vzhledem k tomu, že Jones je všeobecně považován za borce, který to prostě dělá schválně, tak si asi zrovna jeho opravdu pohlídali.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Zajimalo by me jeste proc si Bones nedrzel DC vic od tela tim svym znamym eye-poke-jabem nebo jak to mam nazvat :) Rozevrena dlan v obliceji a druha chranici hlavu. Delal to vzdycky a vsem. Ted jsem to nevidel ani jednou...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jsem se na ufc podival... teda jen na titulove zapasy. Cyborg neprekvapila a byla to hezka podivana. Ta zenska je proste masina :) Pak opet trochu nudnejsi a taktictejsi bitva, coz me mrzelo nadvakrat, protoze jsem to Maiovi moc pral. Docela jsem zvedavy, co s Woodleym bude, protoze je sice sampion, ale asi momentalne nejnudnejsi, coz se asi ufc do kramu moc nehodi. A posledni zapas byla podivana, to byla parada! Sam doted poradne nevim, komu jsem to pral vic, kazdopadne Jones predvedl paradni ko a po zapase se zachoval jako opravdovy chlap a sampion. Zaslouzil si to. Tesim se na Johnsona na ufc 215
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID:
    CAIDEL:

No DC vypadal lepe nez sem predpokladal. Byl v klidu a darilo se mu. Mel sem to 1:1 nez to Jones ukoncil. Jones to taky jel pekne a ten high kick meli nacviceny jak rikal. Skoda, ze to nebylo 5 kol… kde by se ale asi ukazalo, ze DC by musel Jonese dostat na zem a udrzet ho tam, coz je vlastne nemozne.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JINX: podle mě spoléhal na svaly, že na Bena vlítne a tak nějak ho udrží ve stisku jako Tarzan. Ale tohle v BJJ nefunguje :-)

K dětem bych ho asi moc nepouštěl, ještě by se od něj naučili sprostě mluvit, kdyby mu vypípali ty jeho youtube videa, tak zkrátí jeho proslovy na polovinu :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam