• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    YGGDRASSIL: Legál
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    schvalne by me tady zajimala anketa, kdo na to koukal legalne (za svy prachy a nebo na nove) a kdo piratsky
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROBOTON: No, "spousty." DW tvrdí, že prodeje jsou 6,5 milionu. Objevily se odhady, že další tři mega na to koukaly na ilegal streamech. A pak tedy se streamy byly problémy a hodně lidem to nešlo, ale můj odhad na nějaké refundy bude tak v desítkách tisíc, určitě nebudou prachy vracet třeba dvěma milionům diváků :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    DETAYL: Ale to zase uplne nic nemeni na tom ze to chtelo videt rekordni pocet lidi :)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    MASTA: Akorát sem četl na mmamania, že budou spousty PPV refundovat, páč spoustě lidem to nešlo :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LEON_KOWALSKI: tam to paradoxne vubec nikdo neresi
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BAMBUSARNA: Byl to zápas v boxu, tak co kdyby ses s tím přesunul do příslušného auditoria? Budou z tebe mít určitě radost.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BAMBUSARNA: To je ten clanek od Tondy Vavrdy ne? Stejnej clovek co vykrikoval ze tuhle saskarnu nebude podporovat a nebude o tom psat, pak hazel clanky x krat tejdne, prototoze "se ho lidi na to ptaj", samosebou nezapomnel vsechny poradne oznacit a otagovat. Dobrej alibismus. Muze si o tom myslet sve, stejne jako ja, ale kdyz prodas 6.5 mil PPV tak hadam ze jsou ti podobny ubuleny clanky dost k smichu...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Trochu mi tu chybí slovo apokalypsa, ale nevadí...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    BAMBUSARNA: Jsi otravnejsi, nez ten dojezd milionu analytickejch clanku...a to uz je co rict...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BAMBUSARNA: Chapeme, nazor si tu dal nekolikrat jasne najevo, muzeme uz popojet?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    KALISNIK: Smrdí to kyselejma hroznama...:)

Ale stranou MayMaca, v Bellatoru Korseshkov zatloukl Njkuaniho nekam tri metry pod ring...fakt jsem zvedavej na to, az bude stat proti winnerovi Larkin - Rory...
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    Hm, já z těhle názorů teda vůbec nejsem moudrej. Zápas mi přišel troška nudnej, protože bude jednostranně diktovanej. Ale to jsem tak nějak čekal, že rytmus bude udávat Mayweather. Přeci jen je to jeho ring. Kdyby to bylo v oktagonu, věřil bych McGregorovi.
    Ale nazývat to šaškárnou? Trochu silná slova...

Mayweather vs. McGregor? Šaškárna, odsoudil souboj boxer Konečný | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/.../311676/mayweather-vs-mcgregor-saskarna-odsoudil-souboj-boxer-konecny.html
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BUTTERFLY: K tomu jsem někde četl nějaký minikoment (tuším, že se šéf CSAC ptal USADA) a zrovna u steroidů se jim prý snad ještě nestalo, že by B vzorek neseděl
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Komedie to byla, ale vydelala jim :-) Kriste, kolem me na to koukali i lidi co si pletou MMA a CIA a z boxu znaj jen Muhammada Aliho...coz me teda uz trochu triggerovalo...:-)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    CAIDEL: Ale jo, to byla taková komedie, ale tohle přesně lidi chtěli, tím spíš v USA. Měl jsem na mysli takové ty pohrdavé komentáře, kde bylo až dehonestováno to, co oba dokázali. I kdybych je neměl hodně moc nerad, nikdy by mě nenapadlo zemsměšňovat jejich kvality.

Jinak jsem už viděl nějaké články, že Jones má pozitivní i B test. Nevím, jak moc je to věrohodné, protože údajně mělo být jasno někdy za 2 týdny. V každém případě je to něco, co mě štve daleko víc, než to divadlo kolem MayMac. Dost jsem těšil na Jonesovy další zápasy.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BUTTERFLY: ad šaškárna: Tady nejde o to co předvedli v ringu, zápas jako takový byl až překvapivě zábavný, aspoň pro mě, v tom problém není. Ale šaškárna bylo komplet všechno okolo toho a celý ten koncept jako celek.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BUTTERFLY: To je naprosto logické, vzhledem k tomu jakým způsobem se v obou zápasech boxovalo (v každém k tomu Floyd přistoupil úplně jinak). Když tam tři kola schválně stojíš, aby se do tebe soupeř vysypal a utahal, pak ano - zásahů tam bude o dost víc, než když opatrně poskakuješ na dálku jako s Pacquaiem.

Neodvozoval bych z toho nic jiného, než že Floyd po deseti letech použil jinou taktiku než obvykle :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Sorry ale fakt na tyhle konspirace nevěřím, nevím kolik lidí co sem chodí někdy koučovalo profibox, já toho odkoučoval dost a můžu tě ubezpečit, že to zastavení zápasu bylo absolutně v normě a správně posouzené.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam