• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Jiří ,,Denisa" Procházka vs Wilian ,,Cowboy" Alves

https://www.facebook.com/sazeninamma/videos/794604824034448/
    VESNACH
    VESNACH --- ---

xDDD
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: co e, to bude sranda xD ja mam rad tyhle retro veci, kdyz se dedkove perou.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VESNACH: Eh...eh...eh...nope...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LUCIEN: doufám že nee :-)) držím mu palce :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Frank Shamrock to face Kazushi Sakuraba under grappling rules for Rizin - MMA Fighting
    https://www.mmafighting.com/...-wait-frank-shamrock-faces-kazushi-sakuraba-but-under-grappling-rules
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Overeem / Ngannou: tipuju, ze zas uvidime jit Overeema na zem
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ale Vulkan by byl hustej nickname ;-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL: Volkana samozrejme
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    tak DC pise, ze si lidi vybrali Vulkana a timto ho oficialne vyzval
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    VESNACH: Steve Jobs is back
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Rory Macdonald and Douglas Lima staredown at Bellator 183
    https://www.youtube.com/watch?v=VLn70wHnjtw
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Nechapu, ze ho UFC jeste nepustila. Gomi je legenda, ale uz dlouho je mimo. Poslednich 5 zapasu je 5x finish v prvnim kole (resp. nejpozdeji pulka toho kola).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Gomi nema v ringu co delat. Kazdej fight je utrpeni, strasne si zahrava s trvalymi nasledky. Vzdyt musi sam videt, ze to absolutne nejde. Souper vic dejchne a on je v bezvedomi.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: No mě přišlo obojí dost přísný, u Gomiho mi přišlo že hned zvedl nohy i ruce do obrany, podle mě měl počkat pár úderů rozhodčí... pokud má Gomi špatnou hlavu, tak at nezápasí vůbec ... jako nevidim v tom ani u Sakiho žádný kardinální průser, ale podle mě dle pravidel měl ještě pár úderů počkat..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Ani jedna z uvedených stopek mě nijak nepobouřila zvlášť (i když pravda u Sakiho jsem si říkal, že to ještě mohl nechat běžet jeden dva údery aby se zjistilo jestli je fakt kaput).

A u Gomiho - ještě že už to mávl. U borce s jeho historií (v posledních čtyřech měl tři KO prohry v prvním kole) je jasné, že mu prostě údery už dávno nedělají dobře (vždyť šel k zemi hned jak se na něj soupeř zle podíval).
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Gomi s Korejcem, Saki treba..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jaké přesně myslíš? Jinak žádná změna pravidel v poslední době nebyla.
    MASTA
    MASTA --- ---
    Co ty “stoppage” ted v Japonsku? Je naky novy pravidlo nebo tomu nerozumim...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam