• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Hlavně celý to je prostě hollywoodskej biják...byť s přivřenejma očima :)

Nejdřív se zvedne po vypínacím kolenu od Andersona Fucking Silvy a zatímco ten zkouší pantakuan stínování prorve to až do finiše na body. Pak naskočí v naprosto absurdním termínu proti mašině (jak Rockholda nesnáším, tak je prostě i přes některý mezery v technice pro mě děsivej), která ho už jednou smázla a z Weidmana udělala biftek a sundá jí v prvním kole. A nakonec nastoupí proti H-Bomb nemesis (jasně, zestárlý as fuck), dostane přesně tu bombu, kterou všichni čekaj a zase to dorve buldočním způsobem do konce.

Pro mě je to super :)

Navíc, jakkoliv GSP respektuju a je vynikající, jeho posledních pár fightů si prostě nepouštím jako to dělám u jinejch, protože prostě...zíííív.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:
    MUTOID:

Bisping all day.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: presne na to jsem mysle kdyz jsem koukal vcera na embedded :DD... Jako taky mam dilema, sice ne takovy jako kdyz bylo gsp vs nbk ale jo mam. Bisping je frajer
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Vysledek je jasnej. Snad poprve rekl mladsi Bispinguv syn, ze vyhraje jeho tata a ne ten druhej. Chjo, zrovna tady nechci GSP renesanci, aby ho pak strasne zbusil Luke nebo Whittaker.

Plus jsem uz asi na stary kolena Bispinguv fanboy...asi krize stredniho veku.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Tun Tun Min vs Dave Leduc, 2nd Rematch, Myanmar Lethwei Fight 2016, Lekkha Moun, Burmese Boxing
    https://www.youtube.com/watch?v=8DOMHu1lTKc
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    jak se to spravne rika? LET'S GOOOOOOOOOO

UFC 217 Embedded: Vlog Series - Episode 1
    https://www.youtube.com/watch?v=DU_XfiNJkos
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: šššš.....hlavně nezakřiknout!
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DETAYL: stejne ale Bispin z toho dela strasnou show :D ty hlasky co pousti do gsp jsou super, takovy pekne chuligansky :D me bavi... Gsp je ted strasna hrana, oproti tomu co byl pred tim. Nemyslim si ze znejisti ale ma taky bradu trichu ze skla takze kdyz ho Bispin dobre trefi a gsp zavravora tak bude asi konec protoze to bispin dotahne.... Cekam od gsp trochu zmenu ve stylu i kdyz to bude porad strateg spis nez brawler... Tesim se jak male uz na 4tyho :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    UFC 217 week je tady!

Bisping x GSP
    Cody x TJ
    Joanna x Rose
    Thompson x Masvidal

cela ta karta strasne nabita a navic v MSG

Jsem fakt zvedav na GSP. Strasnou dobu mimo klec, i kdyz porad trenoval. Cekam, ze kdyz se Bisping jednou trefi, tak GSP hodne znejisti… Kazdopadne cekam Bispingovo oznameni o konci kariery tak jako tak.

Zapas vecera pro me je Cody x TJ
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    BUTTERFLY: Hroznej idiot, trošku mi přípomněl Perryho.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    ULRIK: taky zamrzelo... a dál mě zamrzelo, že Maia prohrál s takovym hovadem, jako je Covington. Prohlásit o Brazílii, že je to díra před plnou arénou, odstrčit překladatele... to je čistá demence, doufám, že ho co nevidět někdo vypráská.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    všechno špatně :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    :-(
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A dnes možná posledni Lyottuv zápas. A uz predem je mi z toho smutno. Neverim, ze se 40 a po takový pauze muze dat Brunsona. A nechci videt nekoho, koho jsem vzdycky tak strasne zral knockoutovanyho...chjo...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dneska by měl Colby narazit.... měl.....
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DETAYL: :D povedený
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Edson Barboza vs. Khabib Nurmagomedov set for UFC 219 in Las Vegas | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/2017/10/edson-barboza-khabib-nurmagomedov-set-ufc-219-las-vegas/amp
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    VESNACH: tak hlavne at mu vydrzi ty zada!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Cody “No Love” Garbrandt
    https://www.youtube.com/watch?v=O3g3ZLJFsB0

sharp as fck.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam