• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VESNACH: Pokud vim, tak jen suspik :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Kurnik, měl sem si vsadit za prachy. Z main card jsem trefil v soukromé sázce o čokoládu 4 z 5. Akorát vítězství Masvidala mi nevyšlo. GSP, TJ, Namajunas, Costa - ty jsem trefil přesně.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    coze se to vlastne bispingovi zlomilo?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Krásné ráno všem! Poprvé jsem ponocoval a koukal live. A to jsem udělal sakra dobře! S kamarádama na televizi s úhlopříčkou asi metr a půl. Parádní fanouškovsky-společenský večírek, vřele doporučuji!

A sláva GSP i Bispingovi, to bylo něco!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Wow.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: jj "obratila stranku" tohle ji da trochu skolu az bude mit jednou pas nazpet, tak uz nebude snad.tolik RR style :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    JJ na tiskovce velmi rozumna, prijemna, odmita to svalovat na PR povinnosti.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: ta middle si myslim ze by sla, musel by ale zamakat jeste na kardiu aby si zvyknul vic na vahu, to nenibo pul roce ale 2 roky treba a on cilene na tuhle vahu nemakal cely 4 roky...ve welteru je to ted tvrdy a I woodley ma sakra ranu, shazovani by mohl bekt prave ted vetsi problem protoze to 4 roky nedelal a to telo to vezme daleko draz...tj fakt o nem a coaches no, v minulosti se presupu do mw branil, tak nevim no
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Tyo kam se capou vyhajpovany events s irem...tahle event totni mrda ...fakt me ten dnesek dostal :) post-figth see necham na zitra asi a jdu dat dalsi pivko :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: IMO by uz mel dostat jen veteransky odmeny, treba Belforta. Proste fancy names, ktery dobre proda.

A trochu bojim co GSP. Nevypadal, ze by se mu MW libila...a Rockhold, Whittaker, ti maj sakra ranu.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Tyoe to je vecer tohle....pecka totalni...super :)
    Vsechno mi klaplo (ne nesazim...teda zatim :D) JJ dostala skolu, GSP on the Thorne...no mrda :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Bisping bude chybet az pujde. Bojim se, aby odted uz to nebylo jen dolu.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Bisping je klasa proste
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DETAYL: ty ne, ten Bispinguv syn!!!!!! :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    IMO by mel jit do welteru...coz ale pude s pasem blbe :-D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ale like a boss, radsi usnul... ted uz jen retirement na stite, nema co ziskat.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Fakt novej gsp svym zpusobem....peckaaaaa
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Picooooooooooooo kurva to je vecer !!!!!
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ty vole ja sem nostradamus))))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Skodaaaaaaaaa :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam