• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Scary 2015 Video of Joanna Jedrzejczyk making weight
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=180&v=F2b18dESZlA

hm :/
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Pešta má teď kontrakt v Rusku :/ ono s oběma je to těžký, oba mají (měli) exkluzivní smlouvu s XFN a oba si jí vykládali dost po svým ..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: .... příští rok prostě musíte udělat Pešta - Vemola....
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: No jsme se na tom všichni docela nadřeli, ale byly nervy páč startovka byla postavená skvěle, ale to ještě neznamená že budou dobrý zápasy, ale nakonec to skvěle sedlo :) 7500 lidi v hale to je sen. Tak snad to lidem vydrží.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: Výrazná vlaštovka u nás myšleno
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Bylo to super, jsem rád, že jsem se na poslední chvíli rozmyslel a lístky Slavia-Astana zůstaly v šuplíku, což je na mne jako kovanýho slávistu už co říct, ale taková je realita, pro mne už co se zábavnosti sledování týče sport č.1 a už jsem to říkal 10 let zpátky, že tenhle sport má budoucnost. Tak snad tohle byla konečně první výrazná vlaštovka.

Byl jsem tam s pár klukama, kteří byli na bojových sportech uplně poprvý a byli uplně uchváceni. Vypili jsme tam x piv, zafandili si, pak zaskočili ještě do baru, top večer......
    MASTA
    MASTA --- ---
    SWASA: Ja byl moc spokojen ale ja jsem zaujaty, pac delam pro XFN :)
    SWASA
    SWASA --- ---
    Co vy na XFN6?Podle mě velice pěkný večer na ČR....
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROBOTON: To a taky má teď zánět tlustého střeva či co... takže prý ze zdravotních důvodů. Nicméně je vcelku jasné že nějaké obhajování v plánu nikdy neměl - ale aspoň neblokuje divizi, užil si svůj měsíc s titulem a pouští to dál. Když to srovnám s MCG....

DETAYL: Tak zase u světový trojky, exšampiona váhy s bilancí 6-1 za poslední tři roky nemůžeš tak úplně říct "náhodou" :) Ale štěstí na okolnosti tam je, to zas ne že ne.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    UFC 217 weight-cutting ‘left Joanna Jedrzejczyk ‘lucky to be alive’ - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/...ight-cutting-torture-left-joanna-jedrzejczyk-screaming-lucky-to-be-alive
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Ronda Out

Ronda Rousey is ‘finalizing details’ for a run in the WWE - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/2017/12/6/16744134/ronda-rousey-is-finalizing-details-for-a-run-in-the-wwe
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Hlavne Rockhold k tomu pasu (pripadne) prijde celkem nahodou…
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    !@#$%^&*()

Manny Pacquiao says talks with Conor McGregor have begun for boxing match
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Chudák Whittaker, si neužil pořádně to vítězství....chrm...
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    LEON_KOWALSKI: Co vim tak se diskutovalo o tom že měl velký problémy s nabíránim váhy, zvracel apod
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DETAYL: proč se vzdal?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    GSP se vzdal MW pasu. Whitaker je oficialne sampion a ceka ho zapas s Cockholdem.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Škoda. Pár vteřin a mohlo se jít do druhýho kola, kde by bylo mnohé jinak vzhledem ke Karlosově kardiu dneska......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam