• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja to sem dam linkem pro citlivejsi povahy, protoze to je trochu nechutny: zuby v chranici. Nejakej cinskej mma event... asi malo vapniku :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK, DETAYL klid, prej je Luk v pohode xD
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VESNACH: tvl, embeddem? Srsly? Nebejt na tom, tak me naseres :))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    VESNACH: Necekal bych, ze zrovna tady mi nekdo vyspoileruje SW
    VESNACH
    VESNACH --- ---

xDDD
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Ne :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: A ty videa Real fighters delas taky?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: Super.
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Ja delal
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: Kdo delal to video XFN?
    Startovka byla postavena zajimave a dobry promo. Vetsina vysledku ale dost previdatelnych.
    SWASA
    SWASA --- ---
    Radši bych tam viděl Patrika Kincla,v ACB mu tošlo pěkně...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CAIDEL: diky
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: Tak to ještě maličko rozvedu: Hele, v tuhle chvíli jsou v UFC žebříčkově i o dost horší borci, než Vemola (být v UFC už dávno neznamená elitní klub bijců jako dřív, za určitého souběhu okolností tam dneska vezmou skoro každého, když potřebují nějaký záskok), takže dostat se tam může. Dlouhodobě udržet? To asi ne. Neřekl bych, že od propuštění z UFC udělal v něčem nějaký významný pokrok, pravdou ale je, že ho nikterak zvlášť nesleduju.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: Prostě mi to tak přišlo no.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CAIDEL: a kde si vycetl z meho dotazu ze nevim ze tam uz byl ? Zajima me jeho cil a to navrat a na to si mi odpovedel dik
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: A systém není žádný. Koho si skauti UFC vyberou, tomu nabídnou smlouvu a dotyčný buď podepíše, nebo ne. Dneska už to ale s tím skautingem není tak žhavé, je to spíš o manažerech/týmech koho UFC dohodí.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: Dotazu popravdě úplně nerozumím, respektive máš asi opravdu značné mezery :) Vemola už totiž v UFC byl v letech 2010-2013 a skončil tam s bilancí 2-4, což odpovídá tak nějak na všechno.

V současnosti by za nějakého ideálního souběhu okolností mohl mít na to, aby se do UFC vrátil (když vyhraje nějaký důležitý fight a UFC zrovna bude potřebovat nějaké fightery z našeho regionu), ale objektivně by to skončilo stejně jako poprvé - mohl by nějaký zápas vyhrát, ale nemohl by dlouhodobě vyhrávat.

To že je hlavně wrestler je pro něj zároveň výhra a zároveň prokletí - na regionální scéně je nejjednodušší takhle prorazit, ale zároveň v UFC pak nejtvrději narazíš prostě na to, že jsou tam wrestleři daleko lepší. Vemola prostě nějakého borce NCAA Divize 1 těžko zválcuje, nemluvě o All-Americanech :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Taky by me zajimalo jakej je system prijeti do ufc. Co fighter musi splnit aby podepsal smlouvu s ufc. Diky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Muzu se zeptat. Jsem uplnej lajk a jsem asi jeden z mnoha kterej zacina vnimat vzestup popularity mma u nas a vzhledem k tomu ze mi prijde, ze tady je par lidi, ktery se v tom pohybujou delsi dobu a rozumi tomu nebo minimalne maji zajimavy informace a nazory. Jakej mate nazor na Vemolu jako na fightera? Ma na ufc? Nema? Proc? Silny slaby stranky? Diky za nazory
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: souhlas...tj debilita fajtera a teamu že buď sundavaj vahu blbou metodou a nebo vůbec že jsou v divizi kde z povahy tělesný konstrukce vlastně nemají co dělat... ufc by max mohla definovat range pro walkarround weight a class weight. což by stejně polovička fajteru tvrde protestovala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam