• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: DC to rekl nejlepe. Bude to KO, ale nevis od koho. Zapomina se, ze Stipe ma 5x KO v rade a pokud vyhraje, tak bude nejuspesnejsi HW vubec v poctu obhajob.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: This :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    FUTAS: UFC debut
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    ok oprava, na sherdogu 5:0 z toho 3 sub a 2 dec
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    ULRIK: Jak debut? jako v mma? tam už má min 2 zapasy, co jsem viděl, vyhrala na sub oba
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mackenzie Dern v breznu debut...yaaay...tesim se na ty jeji velke...armbary...;-) Ne, vážněji, je sice hot, ale hlavne pamatuju, ze ji strasne chvalil Bendo, kterej s ni i trénuje. jsem zvedavej BJJ ma prej epic.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MASTA: Nikde. To je jen zbozne prani, aby se to koncene (snad napotreti?!) povedlo. Tony je interim champ. Khabib jasny #1 contender a Conor si to urcite neda.
    MASTA
    MASTA --- ---
    DETAYL: A kdes tohle vycetl? :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    RAVNOS: Kacer, Bruno i Riha prohry na body, hlavne u Rihy se rozhodci slusne vyznamenali.. podal jsem protest i kdyz mi to bude k nicemu. Aplik vyhral na body.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    https://youtu.be/Btnr3rsnQUU pro ty co viděli Bright ;D
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Khabib x Tony. Prosim. At. Uz. Se. To. Stane. 2018. Diky!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Muradov v UFC.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    niekto vysledky z Lucerny vcera? hladal som na jutjube ale 0 bodov. :-/
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Snad nebude mit Prochazka skvelej napad jit do UFC, dopadl by jako Vemola.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HATORI: se mi na tomhle event moc líbí že tam není žádný "bu bu, bla bla, bu bu" a že spíš mají fajteri vzájemný respekt... třeba welterovka nebo holly a to monstrum :) ... fakt, bez 3 prdely toho bullshit kvakani je to super
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    HATORI: no, vrchol zurnalistiky docela xD
    HATORI
    HATORI --- ---
    MUTOID: Já se těším na Barbozovy kopačky. Každopádně, kdo vyhraje rozdá si to s Fergusonem:)
    HATORI
    HATORI --- ---
    VESNACH: Výhra je o to cennější, neboť vítěz zápasu by měl stanout tváří v tvář legendě MMA Mirko Cro Copovi. Jméno, které v jedné době patřilo společně s Fedorem Emelienkem mezi nejlepší těžké váhy na světě, by se také mohlo stát vstupenkou do prestižní organizace UFC. zdroj:http://sport.tn.nova.cz/clanek/ufc-je-blizko-cesky-bijec-denisa-nadelil-svedovi-krvavy-knock-out.html?ref=str
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: jako po xfn vypada hodne spokojenej. I jak otocil, pred tim to bylo ze Pino bude posledni Cech et. etc. a ted z nej padaj dalsi mena docela snadno... ani rematchi se nebrani.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jo takhle máš pravdu. Ale očividně s chce dokázat, že se tam ještě zvládne vrátit (to, že jestli se tam vrátí, tak tam už nic nového nepředvede, to je zas jiná věc...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam