• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: + budou coachovat TUF
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak a je to tu, UFC226 Stipe vs. DC potvrzeno!
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    DETAYL: Mě spíš vadi ta hláška possible, fakt demence ta adorace irskýho blba...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Latest UFC 223 fight card, rumors, updates for April 7 in Brooklyn - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/...ght-card-rumors-updates-ferguson-vs-khabib-april-7-brooklyn-new-york-mma

Joanna x Rose 2

Se "obavam", ze Rose ten pas dlouho nevydrzi
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Jo jo o tom se nepřu, já Volkanovi fandím už dlouho, ale k tomudle zápasu se dostal moc brzo, na druhou stranu, kdo se bojí nesmí do lesa :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: V tom s tebou zcela souhlasím. Jenže si stejně tak myslím, že příslib ukázal i Volkan (a po zápase byly jejich prohlášení velmi podobé a motivující).
    GEG
    GEG --- ---
    Ja mu fandil, jen me prekvapilo jak rychle odesel... Je proste velkej, i na HW a zere mu to rychle, nicmene verim ze zamaka.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Já se o něj nebojím. Sám říkal, že ví, že to přepálil. Tři kola v normál tempu jakž takž dá. Potřebuje pořádně najet ground game.
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: Zakladni fajterska poucka je nemen neco co funguje.. at je to jak chce i kdyz byl total vyrizenej, tak vydrzel pet kol s frajerem, co kosi vsechny zabijaky pred limitem...
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Prislib dobrej, pokud se jede na jedno kolo :) Cekal sem vsechno, ale ze po 3-4 minutach totalne odejde, celkem trapas. Prijde mi, i dle jeho prefight vyjadreni, ze hodne spolehal na rychly KO/TKO a jinou variantu si ani nepripoustel. Stipe si to ovsem pohlidal, jak se dalo cekat. Preju mu at se z toho pouci, byla by ho skoda.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Ja si treba myslim ze Ngannou ukazal prislib do budoucna, pokud ty nedostatky odstrani.. postoj ma strasidelnej, to jsou strasny supy, vydrzi fakt pecky, TD defence solidni (dokud bylo kardio), bylo videt ze to ma najety... co nema najety je zem kdyz ho frajer polozi na zada a kardio... pokud najede jen to kardio tak to na vetsinu tezky vahy bude stacit :) ale redpekt Stipemu, ukazal ze tam kde je, je pravem!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Mě to nebavilo.
    Francis měl minutu a pak se z něj stal statickej pytel, Volkana mi bylo líto při tom záběru seshora.
    Mimochodem dobře včas stopnutý, ne jako když tady Pešta 3 minuty loktuje hlavu.....
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    HATORI: No, mě vcelku přišlo, že Volkan a Ngannou předvedli vlastně to samé - nebezpečné první kolo ve kterém šampioni rozhodně lecos schytali, ale pak taktika a zemařina u obou šampionů jasně vyhrála.

Tzn. trochu mě zaráží hodnotit výkony Ngannoua a Volkana jako naprosto odlišné, přičemž mi přijde, že oba zápasy měly dost podobný příběh (ač se v konkrétních detailech lišily).
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    HATORI: Burgos je hroznej zabijak. Z toho chlapa v tom jeho postoji jde hroznej des... uplne me hypnotizoval :)
    HATORI
    HATORI --- ---
    BIOBOID: Volkan :) ten si ani neškrtnul, na Cormiera má prostě jenom Jones.

To co předvedl Miocic to byla škola! Ngannou přepálil začátek i když první kolo podle mně vyhrál, tak úplně mu od druhého kola odešlo kardio. Stipe si ho bral na zem, kdy se mu zachtělo a rozhodla fyzička. Celkově se ten zápas jel v zombie tempu a chvílemi mi bylo Francise líto.

Kattar a Burgos na 65kg předvedli nejlepší fight, to byla solidní štípačka!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Australie no :(
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Whittaker ma prej stafylokoka v zaludku a protoze to zprvu bylo spatne leceny, napada to ostatni organy. To je zly, fakt zly...

White: Robert Whittaker in ‘serious condition,’ staph infection ‘started to eat away parts of his organs’ - Bloody Elbow
    https://www.bloodyelbow.com/...-serious-condition-staph-infection-started-to-eat-away-his-organs-ufc
    MASTA
    MASTA --- ---
    Fandil jsem obráceně, ale respekt oběma šampiónům!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ULRIK: Rozum říká DC, intuice Volkan :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Dnes si vyzkoušíme, jakým způsobem je Oezdemir prokletý...třikrát jsem proti němu vsadil a třikrát prohrál...takže dneska jsem dal na něj :) Buď mě podpoří a nebo nebude mít titul! :D

(OK, čekám, že DC to dá s prstem v jeho nose a dalších částech těla)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam