• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: mnozne cislo
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A pak přijde velká kampaň "Conor si jde pro svůj pás...tramtararááá"
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Conor McGregor to lose UFC lightweight belt to Ferguson-Nurmagomedov winner on April 7
    When Tony Ferguson and Khabib Nurmagomedov enter the octagon in Brooklyn on April 7, the UFC lightweight belt will no longer belong to Conor McGregor.
    UFC President Dana White confirmed to the Los Angeles Times on Friday that contractual language drawn up for the April 7 fight makes the winner the lightweight champion, leaving Ireland's charismatic McGregor beltless after he became the first fighter in UFC history to simultaneously wear two after a victory in November 2016.
    "That's exactly right: As soon as one punch is thrown, it's on for the full title and it's only fair," White said. "They've both worked their way up to No. 1 and No. 2. They deserve a shot."

Conor McGregor to lose UFC lightweight belt to Ferguson-Nurmagomedov winner on April 7
    http://www.latimes.com/sports/boxing/la-sp-ufc-mcgregor-stripped-of-title-20180302-story.html
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Já za to nemůžu. Já jí prostě žeru :)

Mackenzie Dern isn’t interested in being known as the next Ronda Rousey - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/...u-jitsu-ronda-rousey-comparisons-ashley-yoder-womens-strawweight-ufc-222
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ‼️Jan Janka- MMA Fighter je vyřazen z fightcard XFN 7 a podmínečně vyloučen z XFN. Pokud chceme, aby si zápasníci zasloužili úctu a respekt svých fanoušků, pak si tento respekt musí zasloužit a úctu vybojovat v oktagonu. Chování zápasníka Janky na včerejším vážení nelze hodnotit jinak, než napadení a nemá nic společného s MMA a hodnotami, ve které věří XFN.

XFN dnes při osobním projednání incidentu přijala omluvu zápasníka Janky s tím, že mu doporučuje, aby se především omluvil svému soupeři a svým fanouškům.

Jednání Janky na včerejším vážení vede XFN znovu k úvaze, co je přijatelná míra dehydratace před vážením zápasníka, zejména u zápasníků mladých a bez zkušeností rozhodujících pro profesionální přípravu váhy. Zdá se tak být již více, než nutné stanovit shazováním zápasníků jasná pravidla a limity, které proto XFN představí v následujících dnech.

Petr Kareš
    MASTA
    MASTA --- ---
    LUCIEN: Jeste ne ale za hodinu se s nim ma promoter XFN sejit, co ja vim tak to pro Janku dobry nebude. Navic on nenavazil vcera o 4 kila. Dalsi hubnuti uz nepripadalo v uvahu.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MASTA: A jsou uz zname dusledky?
    MASTA
    MASTA --- ---
    MASTA: Ne ne tohle domluveny nebylo. Ale ostatni kluci se tam lehce spickovali ale vzdy to melo nakou mez.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: komentátor "to bylo trochu silnější, než jsem čekal." No, takže to měli dohodnuté, jen to zvoral? :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    Sranda v Příbrami, aneb jak si zkurvit dobře rozjetou kariéru za deset sekund ...

Jan Janka napadl na vážení svého soupeře Francouze Sengeleho!
    https://www.youtube.com/watch?v=kxWRhRfhmgM&t=1s
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    thenotoriousmma
    I am fighting again. Period.
    I am the best at this.
    I put my name forward to step in at UFC 222 to face Frankie Edgar when Max Holloway pulled out, but I was told there wasn't enough time to generate the money that the UFC would need.
    I was excited about bouncing in last minute and taking out the final featherweight, without all the rest of the stuff that comes with this game.
    Please respect the insane amount of work outside the fight game that I have put in.
    On top of the fighting.
    I am here.
    It is on them to come and get me. Because I am here.
    Yours sincerely,
    The Champ Champ™

https://www.instagram.com/p/BfgvR31Hu1i/
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Amen to that. Prostě je v bantamu, kterej potřebuje čerstvou krev veeeeeelmi nadějně hodnocená a prostě...nenudí. Samozřejmě i tím, že člověk sleduje, jestli ji pří armbaru vydrží vůle nebo ruka...

A souhlas i s tou přípravou...nechápu. Fakt jsem u TV sténal "nelez tam, hodí ti triangl, ježiš nelez tam!"

Hm...dělá jí ještě manažera Větrovský? Mám chuť mu zavolat jestli se nechtěj i s Erdelyim sbalit (protože bez něj je asi jasný, že nebude) a jet třeba na příští kemp do Švédska, nebo...kamkoliv :)) Škoda, že nedala FOTN...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jo, v tom s tebou zcela souhlasím.

Což o to, mě ani moc neva, že na zemi tak dobrá není - v Příbrami jí to prostě asi líp naučit nemůžou (ostatně, zem na nějakých světových parametrech jí asi nemůžou naučit obecně nikde v ČR), není s kým, to jim nezazlívám, ale vadila mi třeba taktická příprava.

Sakra, že by bylo vhodné s Moras vůbec na zem nechodit ani kvůli GNP, protože je to zbytečně riskantní zvládnu naordinovat i já od klávesnice po pětiminutovém sledování předchozího fightu Moras kde ten smrtící vysoký guard předváděla v plné kráse a ty nervy potom dostávat se ze všech těch pák a trojúhelníků, když je to úplně zbytečné?

Ale jinak samozřejmě paráda - a velmi pravděpodobně v té divizi vydrží nějakou dobu na téhle úrovni působit, protože už po třech fightech má výbornou pověst jako koukatelná a akční bojovnice (ve srovnání s Vemolou a Peštou má rozhodně karty rozdané nejlépe)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Potřebovala by posunout, Příbram ji víc nedá, ale je evidentní funkční nit mezi ní a koučem.
    Jak tam v tom prvnim kole ke konci vstala a “tak teda teďs mě nasrala” styl jsem uplně řval :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Mě ten její sedláckej styl baví :) zase je tam potenciál, že pokud by jí Erdelei nechal trénovat jinde tak je tam obrovskej prostore pro zlepšování...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    BIOBOID: Hlavne at ji setrej...a neudelaj z ni treba dalsi krmivo pro Cyborga.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Skoro se bojím, jestli nahoru nešla až moc rychle. Teď už tam nevidím úplně nějak extra moc jmen, kde bych s klidným srdcem mohl Lucku favorizovat (nebo si říkat, že udělá vyrovnaný fight). V postoji ji svoje zastane (s Leslie by to mohla být veselá přebíjená), ale ta zem, protiporazovka a taktika obecně už začínají být limitující faktory.

Ale zase držet by se na téhle úrovni nějakou dobu klidně mohla.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Už jsou na dostřel zajímavá jména...

PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    VESNACH: Taky favorizuju Marpa, ale Patrika bych nepodcenoval. Dva roky trenuje (nevim sice jak intenzivne), ale urcite je hodne sikovnej na pohyb. Otazka je, co ma takovej Rytmus odzityho v Petrzalce. Marpo na tom bude z fotbalu asi o poznani lip. Kazdopadne to je marketingove daleko vic zajimavejsi fight nez byl Grznar. Kluci kolem toho udelaji show. I kdyz v realu vyzval Marpo Rytmuse, na videiich to otocili, tak se da cekat ze se budou snazit udelat poradny divadlo. Viz. nacasovani na vydani Marpova novyho klipu.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DETAYL: lol xD nevim, jestli to je strasny, nebo dobry, nebo strasne dobry. Ale marpo ho musi zabit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam