• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: No, tak tenhle zápas si můžeme škrtnout. A nejsem si jist, jak zaplní Octagon MMA O2Arénu s Borároszem, Petráškem a Kozmou.

Poslední dobou se mnou ten Ondra Novotný dost vibruje. Jeho MMA letem světem jsem přestal i sledovat. Kňourání, ublíženectví a aroganci si užívám do syta v práci. Nevim, třeba mu tyhle vidle zlepší náladu a menstruace skončí.
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: Má velice slušný wrestling a k tomu souboji pod Oktagonem nedojde ;)
    GEG
    GEG --- ---
    Pokud k tomu dojde (velký kdyby) jaký máte predikce? Přál bych to Atillovi, ale nevim jestli má wrestling na takový úrovni aby se nenechal vzít na zem.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Pochopil si to spravne :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vemola vs Végh
    Chápu to dobře, že fight chtělo uspořádat XFN, dva měsíce se mlčelo, aby Ondra Novotný podepsal Végha a s vítězoslavným úsměvem očekává, že to uspořádá on?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Tak jsem mu fandil, btw byl jsem tam v hale a angličani fakt umí udělat neskutečnej kotel :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Je zajímavej...on vypadá, že moc nedělá a přitom vlastně defenzivně ví, co dělá a časem soupeře nějak rozebere. A bod za každýho HW, kterej nevypadá jen jako LHW co je línej shazovat.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Volkov mě baví moc.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ten Mousasi v MW chybi fest...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ULRIK: Correia by ji seděla a mohla by bejt slušná přestřelka...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Tak jasně, to je daleko nad jejím stropem, už kvůli tomu tu remcám, že potřebuje novej kemp :)

Ale zas když koukám na top 10, tak jsou tam prostě WTF reklikty typu Correia...a vlastne je vtipny, ze konecne jde rict, ze Pudilova je vejs nez Ronda :D :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: No, myslím že zrovna proti McMann by Lucka strávila tak 14:30 z celého zápasu na zádech - a nevím jestli má BJJ na takovém levelu aby využila některou z těch fatál chyb, co McMann občas dělá.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MASTA: On zas ten bantam neni takova exhibice...dokud nenastoupi mlady vlcice a budou tam "stary" ranarky jako McMann nebo Cat :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GEG: Jojo, parádní fight (a atmosféra v hale během fightu)
    MASTA
    MASTA --- ---
    ULRIK: Podle mě už je o dost výš než jsou její schopnosti :) ale fandím jí, bude sranda
    GEG
    GEG --- ---
    Videli jste obhajobu Deaka ve Fight Nights v Bratislave? Musim rict ze ten kluk je fakt houzevnatej, do patyho kola se furt drzel a sel celkem urputne do predu, sympatickej vykon.

TOMÁŠ DEÁK CHAMPION! - Posledné hodiny pred...
    https://www.youtube.com/watch?v=fHVdQJq4Rxw
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: mam z ni radost, tohle je super a v bantamu muze bejt vysoko... jen tu zem...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Co se nepovedlo Pestovi, povedlo se Pudilovy! Znovu podepsala s UFC...

Happy to be signing a new UFC contract Lets hope for great fights to come #ufc #mma
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL: no je fakt, ze ten je ted akorat v Burger Kingu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Ani prd. Conor určitě není v kempu. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam