• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: 28.6.
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Na kdy to je?
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Tak kupuj lupeny do o2 :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JINX: on je pohybově úplně jinde. Takový kašpárek, co nikdy nebude mít kondici na ustání kola.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Kincl vs. Vemola? To bych mozna chtel videt.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jak ho ta muskulatura enormě limituje uplně ve všem :-) se divim, že nezkusí natlačit na pletivo, strhnout a nějak upáčit, aby tý svý jediný jakžtakž výhody alespoň náznakem využil. Ale když ona ta posilovnička je v reálnym zápase fakt uplně k ničemu...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JINX: Nezdá.
    JINX
    JINX --- ---
    KEIKIN: Zda se mi to nebo je Grznar takovy otloukanek a vzdycky dostane?
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Podle me to bylo docela odpovidajici urovni toho zapasu :) ja ty jeho hejty nechapu docela
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jojo. I když u něj je to takový divný - neustojí jednotlivý zásahy, ale jak mu nakládáš víc, tak se má tendenci docela probrat (viz. Maldonado).

Pochopitelně, tím že snížené odolnosti a rychlosti nepřizpůsobil styl a jde pořád s rukama dole, je to takové dramatické v každé vteřině, protože ho může sundat opravdu kdokoli kdykoli. (I když ono kdyby s Mitrionem vstával trochu rychleji, což už ve svém věku pochopitelně nemůže, to byla krásná ukázka), tak to mohlo být ještě taky veselé a klidně mohl mít 7 výher v řadě :)

Chaela ale snad dá. Je ale fakt, že (a říkal to i sám Sonnen), stylisticky je pro něj Fedor o dost lepší než by byl Mir.

Finále s Mitrionem nebo (nejspíš) Baderem už ale asi těžko.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Fedor je uz strasne sklenenej, ale nastesti toho valecnika v sobe porad ma
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ha, Fedor vs. Mir byla celkem legrace. A grappleři na Bellatoru 198 skutečně zabodovali, jeden sub za druhým.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Judista Krpálek je potřetí mistrem Evropy, poprvé v kategorii nad 100 kg - iDNES.cz
    https://sport.idnes.cz/...trovstvi-evropy-lukas-krpalek-d9a-/sporty.aspx?c=A180428_134530_sporty_tof
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: Ajo, psal jsem z jizdy, tak jsem blbe cetl
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Nebylo, jen jsem rikal ze jsem ty zápasy videl remizovy...
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: To bylo extra kolo? Jestli jo, tak jo.
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: V pravidlech bylo extra kolo v pripade remizy
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: No kola jsou ale 3 :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Nevim, pokud ne, tak by nemel vyrvavat ze je nejlepsi 77 :) takhle podle me to da, on fakt s telem pracovat umi..
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Milestone Bellator 200 lineup finalized; Mirko Cro Cop vs. Roy Nelson headlines | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/2018/04/bellator-200-lineup-finalized-roy-nelson-vs-mirko-cro-cop-headlines
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam