• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Me prijde vtipny mit na predzapasech fightera z 900tis dollaru :) nicmene me osobne CM Punk neurazi... chapu proc tam je
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Nevím no, ale raději bych na hlavní kartě viděl zápas Curtis Blaydes : Alistair Overeem, než Mike Jackson : CM Punk, to byl děsněj fight.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Zhruba tolik co Anthony Smith ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ma nekdo odhad kolik dostane Vemola za zapas s Kinclem, kdyz tvrdi ze je to jeho nejlip cenenej fight v cechach historicky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    UFC 225: Výplaty

Alistair Overeem: $860,000
    Robert Whittaker: $610,000 ($70,000 od Romera za nesplnění váhy, $100,000 jako bonus za zápas večera)
    CM Punk: $503,500
    Colby Covington: $380,000
    Rafael dos Anjos: $380,000
    Yoel Romero: $290,000
    Andrei Arlovski: $270,000
    Rashad Evans: $170,000
    Charles Oliveira: $165,000 ($50,000 bonus za výkon večera)
    Curtis Blaydes: $105,000 ($50,000 bonus za výkon večera)
    Joseph Benavidez: $92,000
    Clay Guida: $79,000
    Sergio Pettis: $76,000
    Holly Holm: $75,000
    Ricardo Lamas: $68,000
    Claudia Gadelha: $63,000
    Anthony Smith: $52,000
    Mirsad Bektic: $51,000
    Carla Esparaza: $44,000
    Tai Taivusa: $31,500
    Mike Jackson: $23,500
    Chris De La Rocha: $23,500
    Dan Ige: $23,500
    Megan Anderson: $13,500
    Mike Santiago: $13,500
    Rashad Coulter: $13,500
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Vemola na body. První dvě kola pro něj, třetí Kincl.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LUCIEN:

Bojovníci reaguji na Romerovo nesplnění váhy

"Ha," Luke Rockhold.

"Lidé říkají, že by Whittaker ten zápas neměl brát, ale jestli viděl, jak Romera skoro nesou z vážení, tak si teď musí oblizovat prsty," Chas Skelly.

"Buď splň váhu, nebo jdi o divizi výš. Tohle začíná být trapné," Anthony Smith.

"Vážím 185 a bydlím hned přes ulici," Belal Muhammad.

Romero nenavážil už v minulém zápase proti Rockholdovi, takže jeho další setrvání v divizi je poněkud nejisté. Obzvlášť vzhledem k věku, který bude další hubnutí jen stěžovat.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ajaj, Romero nenavazil... sic "jen" o 0.2lbs :(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nekdo kdo sleduje ceskou mma scenu, jak vidite vysledek Vemola Kincl a proc ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: Jestli vydrží kolo, tak to bude výhra.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Mám stejný názor.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: ty pico! Alex je ve formě, obavám se ze Pestu zrusi
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pešta proti Alexandrovi Emalienkovi.
    No, tak to mu moc nezávidim :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Tak :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BUTTERFLY: já právě asi ty věci okolo sleduju vic než oni, protože mi přijde že jsou většinou strašně pozadu, nebo mají blbý info
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Stovku oslavil výhrou a soupeře odnesli na nosítkách. Poborský dal za přípravu přes milión - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...u-pres-milion.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#rss
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Já na tom komentáři velmi oceňuji ty informace okolo. Navíc Novotný s Reindersem toho pamatují hromadu a člověk se mimo zápas doví spousty věcí.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: já mu to taky nevyčítám, ona tu o to asi není uplně rvačka, ale je to slabý a jak říkáš, hosté jsou ještě horší, což je dáno tím, že jsou to často fighteři. Možná tomu rozumí, ale nemají dobré vyjadřovací schopnosti.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Novotného jsem na komentáři zkoušel jen párkrát a za mě tedy bída (hosté obvykle ještě řádově horší).

Ale na druhou stranu mu to nevyčítám - já už delší dobu vlastně nesnesu ani ten komentář z USA - nejde ani tak o technickou stránku věci, ale spíš toho o těch fighterech a kontextu s jakým do fightů jdou vím někdy stejně jako komentátor a hrozně snadno po těch letech poznám, když kecají (což je mimochodem v jednom kuse :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam