• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Omacka z hoven nevim hele :) vubec netusim jak to vzniklo, i me to prijde divny. Nicmene Ondra lze kdyz rika ze televize nema zadny vliv, Oktagon je jejich to je fakt, ale Oktagon Vyzva patri televizi... cili si myslim ze klidne muzou kecat do toho s kym chtej aby Pirat zapasil... ale to je jen moje spekulace.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Házenkáři maj ale slušný facky, ne že ne ;-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Takže shrnutí na závěr:

1.) jeden cirkus kvůli prodeji lístků nějakou dobu zamlčoval skutečnost, že hlavní atrakce nebude

2.) druhý cirkus to zjistil a přes anonymní web “to” propálil a přidal k tomu omáčku z hoven, aby konkurenční cirkus poškodil

Principál cirkusu 1 se zkušeně vyhýbá tomu, aby vysvětlil, proč promovali atrakci, o které věděli, že nebude, a celou energii věnuje nemorálnosti omáčky z hoven cirkusu 2. Principál cirkusu 2 zase poukazuje na nemorální chování cirkusu 1 kvůli prodeji lístků na atrakci, o které věděli, že nebude, a naprosto ignoruje téma, jestli vlastní anonymní web a stojí i za omáčku z hoven.
    To je fakt žalostný. Z obou stran, sorry.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: dík.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Jo jo ale na hobby urovni, hral vrcholove hazeniu driv.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: co dělal Novotný vůbec? Box a muay thai, nepletu-li se?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    AMANT: jj, hehe.
    pirat
    AMANT
    AMANT --- ---
    KEIKIN: to bylo trochu pikantnejsi:) oni na nem postavili celou letni kampan "NASLEDUJ KAPITANA", nacez ho na zacatku leta vyhodili a obratem ho podepsala Sparta
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Každopádně z dlouhodobého hlediska je podle mně nevhodné, aby se promovala akce víceméně na jednom fightu - ale zas chápu, že se to lépe prodává.
    Si vzpomínám jak před lety Slávisti lákali fanoušky na Ericha Brabce na billboardech, „Poslouchej kapitána, kup si permanentku"... jenže on mezitím odešel.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Hale ten duvod se mi zda divnej taky. Ale o zruseni se vedelo uz minuly tyden, kdy byl Pirat zdravej na nasi akci ;) a kluci promovali jako o zivot ze ten zapas bude ...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Kluci z oktagonu byli donuceni to zrušit a z toho článku o zrušení to vypadá na zákulisní hrátky...Já nechápu, proč by měla televize dávat nůž na krk kvůli upadající sledovanosti v souvislosti s tím, že Pirát prohraje.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Jako ze XFN zrusilo fight Meloun vs Pirat?
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: To bych Novotnymu moc nepral ;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: TV JOJ asi někdo dobře poradil. Z toho co píšeš, to fakt vypadá, jako zákulisní fight promotérů. Na štvanici by mohl být zápas Novotný vs. Kareš
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: jestli je to tak, že fightnews.cz vlastní Kareš, tak je to dost špína teda.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Tak nejak si to shrnul :) pravidla pro titulove zapasy jsou v reseni.. vime dobre ze to chce nejakej system. Ja byl treba zasadne proti aby o titul mohli bojovat bojovnici z venku, co zapasi poprve pro XFN. Nejak se to vyvrbi...

Ohledne tyhle kauzy s Piratem, me se to nelibi, co se zverejnilo... faktem je, ze to Oktagon vi uz par dni a presto jeli promo jak o zivot aby prodali lupeni, kdyby ten clanek nevysel tak buhvi kdy vyjdou s pravdou ven...

Jsem zvedavej jak tu akci chtej prodat, myslim ze jsme v O2 meli fakt pecka kartu a bylo kurva tezky tam tech 8000 lidi dostat, sam vim co jsem se na tom namakal.. a ta karta na Stvanici je pekna, ale krom Pirata s Melounem tam neni nic, co te zvedne ze zidle, ale klidne o tom muzu polemizovat :)

Kluci co odesli do Oktagonu si budou drbat hlavu uvidite ;)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Finále MČR MMAA Aréna Cup 2017/2018 Highlights
    https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=OwLC-tyM-9o&feature=youtu.be
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KEIKIN: Vypadá to, že to tak nějak dopadne, náhradu prý už mají. Ale Ondra musí bejt strašně nasranej a tuším, že emoce půjdou ven a budou padat velká slova. :-)

Jo, souhlas, bylo to očekávaný, ale tak to asi je. MASTA by nám asi mohl říct vizi XFN, jak to zamýšlí do budoucna.
    Tyhle menší organizace asi tak musí fungovat, maj pár tváří, který slušně zaplatěj a jim vozí krmivo na jedno použití ze zahraničí. Výsledky pak očekávaný a dokonce žádaný, pokud si někdo nezlomí klíční kost.
    Třeba s kým bude jako Muradov obhajovat? V normálním světě by to asi měl být Monstr nebo Karlos, ale to se jim nikomu nechce, navíc jsou to kamarádi, proč si navzájem kazit rekordy, ještě když spolu trénujou.
    Ale jak dlouho to bude lidi bavit?
    Lidi teď baví hon na Karlose, vyhypovanej trashtalk do extrému, isport pomůže, blesk, silný slova, vysekanej zlej Karlos na plakátu atd. Funguje to a vlastně mě to taky baví moc :-)
    Karlos chce kvalitního zahraničního soupeře nebo Atilu, aby se dostal do UFC, ale on přece musí sám dobře vědět, že vlak už je pryč, max dostane šanci jako zástup na poslední chvíli někdy, až se někdo zraní. On je spíš vstupenka pro ostatní, takovej lakmusovej papírek kvality jeho soupeře a jemu se to, chápu, nelíbí a nechce to. Na druhou stranu ale on soudnost má a jestli tu dostane +- 50.000 USD/zápas, tak proč ne přece. XFN je boss, XFN platí a XFN přece ví, co je pro XFN dobře. A pokud je XFN dobře, je dobře i Karlosovi :-)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: :-D...no jo, když odpadne titulový zápas, dycky je to průser. Já být promotérem, tak Melounovi seženu iného soupeře..třeba zas na poslední chvíli dorazí někdo z Ukrajiny :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KEIKIN: Meloun vs Pirát zrušeno.
    Údajné zranění Piráta a objevily se na pochybných FB stránkách informace, že to zatrhla TV JOJ kvůli klesající sledovanosti, aby slovenský divák nepřišel prohrou o posledního hrdinu. A Ondra Novotný hned obvinil XFN :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam