• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Malá scéna a házej si klacky pod nohy...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    MASTA: to je jedno - ať už bylo pozadí jakýkoliv, přijde mi to zbytečný a detinský. Být správcem oficiálního profilu, tak tohle nezveřejním. Toť můj pohled na věc.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BUTTERFLY: Sorry, resilo se to cely tyden a probehlo to presne takhle... (samo ne ty podminky). frajer prisel sam za xfn ze chce u nas zapasit, nadiktoval si dost sileny podminky a my rekli ok, a frajer pak utece podepsat k Oktagonu?? Jako ze jsem dost zdrzenlivej, tak tohle si zaslouzi...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    MASTA: Nevim... kdyby to sdílel nějaký fanoušek, nebo jiná stránka, tak asi ok, sranda, ale že to sdílí přímo XFN - akorát dávají za pravdu Novotnému.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KEIKIN: to muze bejt pravda stejne jako ta s tim takedownem
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: připsal bych to dani pro domácí pořadatele...pro fanoušky...Nicméně i kdyby to rozhodčí neukončil, tak možná Pešta vyhrál druhé kolo na body, nicméně by to ve třetím kole dopadlo stejně jak v tom druhém...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Boxovací pytel Karlose, tak to bych chtěl vrátit vstupný.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Ano dost me to prekvapilo ;))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TSU23: prej Pasivita, nesmysl. Kdyby sli do tretiho kola a Pestovi se povedl Take jako se mu daril predesly kola mohl vyhrat na body. Skoda
    TSU23
    TSU23 --- ---
    CHEWBACCA: taky by me zajimalo...
    GEG
    GEG --- ---
    VESNACH: Taky mi přišlo, že ačkoliv si v prvim kole Pešta celkem zaslouzene natrefoval, jakmile se Emelianenko ve druhym rozhodnul ze to skonci, nemel silu ten tlak zastavit/odvratit.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    WOKURKA: v čase 3:48:40 - to je Putin ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja tipoval, ze ho ten rusak sunda tko bombama v druhy minute prvniho kola, jako zamlada... sem hral o ty rukavice na FB, co nabizel xD Pesta udelal ale hezkej zapas. Libilo se mi, jak zapracoval na kardiiu a hejbal se, i kdyz tam v podstate furt nemel nic jinyho, nez ty jeho plavaky, ruce zlepsil hodne a dost mu toho proslo. Bylo ale fakt videt ze mu povolila hlava, kdyz na nej zacal tlacit, skoda. Ten chlalp je fakt krva zabijak, tezky s tim neco delat.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    proč je rozhodčí postavil v tom druhym kole??
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Zdání klame imho. V prvním kole Emelienenko šahal Peštovi do rozkroku, v podstatě si ho číhl. Ano první kolo bodově pro Peštu, ale ve druhém kole to už byla jen otázka času, kdy se E nasere.
    MASTA
    MASTA --- ---
    Viktor ma nakou specialni supeschopnost posrat vsechny skvele rozjete zapasy :/
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    WOKURKA: and I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and hell followed with him... xD
    WOKURKA
    WOKURKA --- ---
    Pešta vs. Emelianenko – LIVESTREAM | Fight Club News
    http://fightclubnews.cz/pesta-vs-emelianenko-livestream/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam