• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Jj tam se ani seftrener nechyta :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Pokud to nejsou měšťáci
    MASTA
    MASTA --- ---
    YGGDRASSIL: Protoze nikdo z nich nedela Krav Maga, tam dva tri na jednoho nehraje rozdil ;)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    CAIDEL: to muzu podepsat:) nejlepsi je fotit a drzet hubu. koho vyfotis, tak je stastnej, ze je videt, koho nevyfotis, tak nic se nedeje. ale jak napises, ze nekdo nekomu dal pres drzku, tak je na tebe vzdycky jedna parta nasrana:D

KEIKIN: na picu, protoze je to cely jen o tom, koho odmavaj prvniho, a pak uz je to vzdycky dva na jednoho a retezova reakce, rychlej proces. vidis jeden zapas a jako bys videl vsechny. takze to rychle zacne byt silena nuda.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Martin Šolc VS. Akhmad Gasanov- NoW 13 FULL FIGHT
    https://www.youtube.com/watch?v=4fIeq5EvjgQ
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Zajímalo by mně, jak se vnímáte team fighty. Rozjeli to myslím v Lotyšsku a bojují tam chuligáni z Evropy a Ameriky dle klubové příslušnosti. Nevím jaký to má status, je to spíše šampionát, jakože pyramida v daný termín. Mně by se líbilo, kdyby existovalo něco jako liga, třeba souboje gymů mezi sebou apod.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Vidis co se nedovim :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Malá korekce: Za Sherdogem UFC IMO nestojí :) Naopak vztahy mezi UFC a Sherdogem nebyly v minulosti ideální a byla i doba, kdy měl Sherdog zakázané akreditace na UFC turnaje (což se hodně propíralo).

Ale jinak podobné diskuze krásně vysvětlují proč už radši nepíšu o ČR scéně a držím se zbytku světa.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: placení diskutéři - to je realita na internetu. Divil by ses, jak málo stačí zaplatit za to, aby někdo (lajkoval, vytvářel fake profily a psal příspěvky ve prospěch donatora).
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: ale jo stojí. I ten placený trolling je možný, ale mně to nepřekvapuje. Prostě si hájí svoje investice a jen možná ten způsob není pro některé vhodný.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: no jakože si je půjčíš, ale jak jsem psal - je to jen nějaký plk z internetu.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: ok, já jen četl na internetu, že "XFN přeplácí bojovníky penězi, které reálně ani nemá. Od Března je provozující firma v insolvenci. Což se samozřejmě vyřeší tak, že se organizace přepíše pod jinou firmu a tak to pojede dál. Začarovaný kolotoč. "
    Ne že bych tomu věřil, pravda bude si někde uprostřed.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: mně zajímá zdroj financování XFN. Je to čistě jen z Karešovi kapsy nebo je k dispozici tichý společník či velký sponzor ?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: To jo kluci to delaj od srdicka :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MMA LETEM SVĚTEM 90. - lepší kvalita
    https://www.youtube.com/watch?v=ViNpKxYecJA

ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KEIKIN: jj, kolikrat se dokazal vyhnout uderum Cappelozzy, to bylo neskutecny. Pak si samozrejme nabehnul na ten jab, ale jinak to byla klasa
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PODFUCK: dívat se na Procházku jak bojuje je ta nejlepší škola pro fightery. V jeho případě jde opravdu o umění, už jen ten pohyb - krásně čte pohyby těla soupeře.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    UFC uz mu nabidku jednak podali a druhak ho proste potrebujou, LHW je jejich nejslabsi divize.

DC uz imho na 205 nepujde, ackoliv rika ze jo
    Jones je trotl a buhvi jak dlouhej trest mu napari
    Gustaffson zapasi ani ne jednou rocne a jeste ma pocit ze by mel pored zapasit o titul
    A pak co? Volkan, Latifi, Manuwa, Anderson jsou takovej lepsi prumer a na tu spicku se nechytaji, Bader jim zdrhnul...potencial ma Dominick Reyes no
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    PODFUCK: rikal ze ma dalsi zapas v Rizinu v zari, pak v prosinci opet Rizin a pak se uvidi co dal
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Prochazka je skromnej kluk, kterej si jede svoji cestu bojovinka - Japonsko, vychodni filosofie atd. Bud se muze stat legendou v Japonsku nebo se zaradit mezi mnohe do UFC. Ted nema moc duvod prestupovat, Myslim, ze nabidky uz padaly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam