• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: ale zas vem fakt, že proti němu Gáborovi nikdo nechtěl.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Ohledne te jejich pyramidy. Tak me prijde podivny ze nekdo potrebuje na finale nekolik vyher a nekomu staci porazit 40tiletyho veterana, kterej ma o 15 kg min a z poslednich 20ti zapasu vyhral 3...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Taková "rodinná" idylka. Atila, Ilja se potkali s Ondrom a Paľom a naozaj to v Bľave boľo dle scenára: "My sme doma a tuna je Oktagon jednotka".
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Show bude spis v 70, hodne kluku ted skocilo do 70ky.. Klein, Kuznik, Jubox, Jartim, Machaev, Buchinger, Smidlik, Fiala...kazdej fight v tyhle sestave je masakr
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: No, Kozma měl ve finále co dělat, aby došlo na finále dle scénáře, proto jsem psal, že bude sranda, až ho Boráros v o2 uškrtí.

Ale tak XFN má v 84ce dost jmen na to udělat zajímavou pyramidu s truhlou na konci.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: No smysl nevim ale bylo to cely dramo ze jsem si okousal nehty...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Zápas s Melounem tím, že ho polák takhle přejel, dost utrpěl. Asi i všem těm, co přecejen věřili na Pirátovo kouzlo, už je teď jasný, že to bude rychlý. Nějak ten zápas teď nedává smysl.

Jinak ale ta pyramida dává ale docela smysl, ten koncept prostě má něco do sebe. Z mnoha úhlů pohledu. Ne, Masto?

Jinak jsem jel taky stereo. Na kompu Oktagon (nejvíc jsem chtěl vidět Laky Royala:) a na tv UFC...
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Jsem rad ze si toho vsima i nekdo jinej...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja vic nepochopil tu gilotinu cinan boraros :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: bylo to žrádlo pro psy. U každého zápasu byla jasné jak to dopadne. Pirát byl sice favorit, ale od začátku (byl předem odevzdaný) bylo vidět, že Polák vyhraje.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Docela zábavnej večer, takovou přepínačku mezi kanálama jsem ještě nezažil :-) A oba turnaje se mi libily. Oktagonu tu návštěvu přeju, už jen kvůli bojovníkům.

Prohru Hunta jsem taky nepochopil, ale Olejnik mi na zemi přišel dost nekompromisní. Další, co mě na tom turnaji překvapilo bylo publikum. Čekal jsem větší bordel, když to bylo prvně v Rusku. V tomhle je nejlepší stejně anglický publikum.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: A Hunt měl podle mě vsazeno nebo nevim... :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Maj hezkou návštěvu, ale nevěř všemu co řiká Novotnák, ten měl na každým turnaji vyprodáno ;)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Bratislava OKTAGON 7.500 diváků, to není špatný.
    A sranda bude, až Kozma s Gáborem v O2 prohraje :-)

A Oleynik-Hunt…. tam to bylo o dvou třech lowkicích a bylo po zápase. A za minutu Hunt uškrcen. Nechápu :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Tak. Tímhle fightem se navíc hodně etablovala jako někdo na koho zápasy se vyplatí koukat - a to je v UFC hodně dobrá pozice :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jinak mám pocit, že Lucka tam do toho UFC patří. Ten pocit jsem hlavně u Pešty neměl.
    Dělá zajímavý zápasy a navíc tam byl teď vidět fakt výraznej progres.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    GEG: jj, necekal jsem to takhle jednoznacny, klobouk dolu
    GEG
    GEG --- ---
    Tak Woodley celkem suverenne, Till 2 significant strikes za zapas.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: woodley má jen velkou prdel :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak uvidíme jestli dá váhu. Ale ve velteru už stejně podle všeho dlouho nezůstane...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ten Till je proti Woodleymu strašně obrovskej. A to jsem žil v tom, že Woodley je obrovskej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam