• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: tak to jsem ani nepostrehnul lol. A je teď pod někým?
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: A jeho ruska organizace zkrachovala ;)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak hlavně Pesta je HW, jak nízko je ochotnej jit? Nebo má jit Vemola na HW? Ten rozdíl mezi nima mi přijde moc, a ani ten matchup mi teda nepřijde extra zajimavej, Pesta je v divny situaci, dostal na budku v ufc, teď ho klepnul Emelianenko, což je hezky jméno ale porad prohra, tak nevím co chce dal
    MASTA
    MASTA --- ---
    Ten odkaz mel byt do zpravy, ale klidne kouknete jak mladej thaiboxer vzal do skoly nejobsvanejsiho strikera lehky vahy ;)
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Něco takovýho řekl :) ale Karlos je král trashtalku, on ví kde bodnout kudličku ...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: neříkal Vemola že Pešta je slabej a není pro něj soupeř?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: to by museli skočit Ondra s Petrem na kafčo a to si troufám tvrdit, že je momentálně unreal.
    Já očekávám hlavně zápas Vemola x Pešta. Ten prostě musí bejt, jednoznačně. A snad ještě než bude Karlos v uplnym důchodovym věku, aby to bylo i sportovně zajímavý.

Jinak z medailonku Procházky v Rizinu je jasný, že to na ten zápas s Crocopem Rizin směřuje.
    Dává to smysl prostě.
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Nejde, Attila ma podepsano u konkurence.. ted v Plzni jde s Polakem ne uplne dobrym, ale pak ho cekaj docela tezky souperi.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: jj, pokud je to obet za zapas s Cro Copem, tak pohoda

jak to ma ted Vemola, jde s Attilou?
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Tak Denisa uz dva roky boucha se silne prumernyma borcema... kdybysme toho posledniho privezli Vemolovi tak mesic na socialech jen poslouchame nadavky.. sam Jirka uz se nechal slyset ze ho to sere, ale Rizin si ho evidentne chtel pripravit pro zapas s Cro Copem
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Jinak Denisa naprosto s klidem, takhle “jednoduchý” jsem to nečekal, Heun na nej neměl nic
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: potvrzeno? Já porad čekám ze to nevyjde, tak to nechci zakriknout
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak Procházka na konci roku fakt s Crocopem
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak Mouss a Rory velice jednoznačný, a pripravme se na Silva Jackson 5 :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE: co se mma pro hobiky tyce, taky sem zjistoval a kolega chodi do Renegade Prague Gym kde maj A rym a B tym a beckou jsou zacatecnici. Mrkni na fb maj tam i rozpis treninku. Tohle ale bude stejny v kazdym vetsim gymu. O tento sport je zajem tak vznikaj vsude lekce pro zacatecniky
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Za mě spíš taky Mousasi. Oba jsou hrozně vyrovnaní a všestranní, ale myslím, že Mousasi bude na Roryho v klíčových okamžicích silově moc (zkazky jsou, že se Mousasi nezdá, ale je silově třeba v klinčích hrozně dobrej - ostatně Rory jde z velteru na střed, ale Mousasi si svoje v pohodě zastal i v polotěžké nebo těžké váze)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    asi pravda ze nema smysl se jentak cpat do mma treninku :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    No ja prave jednak koukal na treninky v Arene PK, jinak bych chtel zkusit BJJ na Lukach, ve fitness deukalion maji klasicky BJJ, mozna zkusim i nogi v tiger gymu a uvidim co mi vic sedi
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BIOBOID: Tezko rict. Zalezi, jak se Mousasi vyspi a jestli se mu nebude spis chtit spat nebo zapasit. Spis si myslim, ze to urve Rory.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam